No właśnie. :mrgreen:maniek75 pisze:Bastek, A kiedy zamontujesz amerykanki?
Sprzedane
Niki20, dzisiaj skończyłem walczyć z zatrzaśniętą maską. Z tym zamykaniem jest nieziemski patent ale udało się. Musiałem wymienić linkę. Mam nadziej, że wytrzyma ona trochę Amerykanki założę dopiero na wiosnę, no chyba że do tej pory zakupię Tresery, które zdecydowanie bardziej pasują do mojej koncepcji <ok>
Jako, że od ponad roku mam założone halogeny, a nikt ich mi do tej pory jakoś nie podłączył, zdecydowałem że sam wezmę się za rezanie instalacji pod świeczki. W tym celu zakupiłem przekaźnik 5 stykowy w którym są styki 87 i 87a.
Mam opis podpięcia przekaźnika 4 stykowego - bez styku 87a. Czy wie ktoś może jak to ustrojstwo podłączyć. Nie chcę eksperymentować i spalić przy okazji instalacji. Chociaż przy panujących obecnie temperaturach byłoby przez chwilkę cieplej, no i kiełbaski można by upiec <ok>
Mam opis podpięcia przekaźnika 4 stykowego - bez styku 87a. Czy wie ktoś może jak to ustrojstwo podłączyć. Nie chcę eksperymentować i spalić przy okazji instalacji. Chociaż przy panujących obecnie temperaturach byłoby przez chwilkę cieplej, no i kiełbaski można by upiec <ok>