afdi87 pisze:Ps. Maniek, czemu nie będziesz zakładał us-ów?
[B3 1.8 RU] Wiosna...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Ładna B3ka, ja bym lusterka nie zakładał, bo lubię takie stare wersje. Wyposażenie mamy takie samo, ale da się przyzwyczaić, przynajmniej się nie popsuje
Daj na tył US'y i poszukaj blendy, nie bedziesz miał wersji us tylku austriacką bo tam też takie lampy wychodziły.
Powodzenia w modach <ok>
P.S. Czemu wszyscy wywalają te kierunki pomarańczowe :?: :lol:
Daj na tył US'y i poszukaj blendy, nie bedziesz miał wersji us tylku austriacką bo tam też takie lampy wychodziły.
Powodzenia w modach <ok>
P.S. Czemu wszyscy wywalają te kierunki pomarańczowe :?: :lol:
Male update, str. 1 Z okazji wolnej chwili zrobiłem parę fotek wnętrza oraz clearów, które jak się cieplej zrobi, lepiej spasuje, bo kierunki trochę nieładnie leża Może tylko mi sie tak wydaje, ale świecą nawet troszkę lepiej niz ori, no i wyglądają o wiele lepiej <ok>
Ps. sory za brudne auto, jak się zrobi cieplej, poprawie sie
Zdjecia niestety nie oddają rzeczywistej czerwieni podświetlenia zegarów, na żywo świecą jeszcze bardziej krwiściej i czerwono <ok> No i jak sie zrobi cieplej, podciągnę zasilanie do przycisku od halogenów, może nawet załatam czarna dziurę... Wszystko w swoim czasie, pozdr
Ps. sory za brudne auto, jak się zrobi cieplej, poprawie sie
Zdjecia niestety nie oddają rzeczywistej czerwieni podświetlenia zegarów, na żywo świecą jeszcze bardziej krwiściej i czerwono <ok> No i jak sie zrobi cieplej, podciągnę zasilanie do przycisku od halogenów, może nawet załatam czarna dziurę... Wszystko w swoim czasie, pozdr
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 14:04 przez Afdi87, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak je montowałem, to mało mnie krew nie zalała, jakość ich wykonania, a dokladnie plastiku, jest masakryczna, podczas montazu poszly sie <.......> 4 uchwyty... No i te kierunki, ktore za cholere nie chca sie wpasowac, wszystko sie zrobi, jak bedzie cieplejtrepek pisze:Kierunki i lampy przednie trzeba lepiej spasować.
Tez mi sie podoba ta choinka :mrgreen: moge wsadzic 3 czerwone diody, ale tak bardziej mi sie podoba <ok> No i półeczkę mam elegancką... <mikolaj>A na desce rozdzielczej ma przepiękną choinkę (kolorowe podświetlenie)
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 16:06 przez Afdi87, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael80b3
- Forum Audi 80
Mi tez nie, ale jak na raize nie mam kasy na zmiane fotelimichael80b3 pisze:tylko pokrowce mi nie leżą
Niedlugo zalatammichael80b3 pisze:Jak chcesz mieć choinke to załataj czarną dziure.
Proszę bardzo: Klik!michael80b3 pisze:proszę o linka
- michael80b3
- Forum Audi 80
Ja ją kupiłem przeszło 2 lata temu, teraz ta aukcja inaczej wygląda niz wtedy, ale np. tutaj masz jeszcze ładniejszą gałeczkę: Klikmichael80b3 pisze:na zamówienie Ci ją zrobili bo nie ma takiego wzoru ?
- michael80b3
- Forum Audi 80