kolor "vulcan schwarz" climatronic 2xair-bag ABS ele. szybki ele. i podgrzewane lusterka podgrzewane spryskiwacze oraz zamki wspomaganie kierownicy termometr temperatury zewnętrznej dodatkowe zegary lapmy soczewkowe z S2 xenon kubełki dzielona tylna kanapa z workiem na narty zderzak S2 na przodzie jakiś filmik
a więc tak Pany Jacuś dziś wstawił u siebie nowe wiosenne fotki :mrgreen: więc stwierdziłem, że nie mam wiosennej sesji to szybciutko aparat w rękę, do garażu i wio w Beskidy
Na razie jest ładnie, ale z czasem będzie lepiej :mrgreen:
Przydałoby się więcej opisu i zdjęć, tak jak to było ładnie, graficznie przy B3 :mrgreen:
Ja zadam inne pytanie, kiedy jakiś filmik :?:
Bartuś zapowiada sie dobrze, rozumiem, że nie do końca byłeś przygotowany do prezentacji swojej niuni, jednakże po naszych namowach na prędce skleciłes temat więc cierpliwie czekam na więcej <ok>
Hmm <hmm> Pisałeś że sprzedajesz b3 żeby kupić Quattro a tu znowu ośka, trochę to niekonsekwentne ale myślę że i tak coupe trafiło w dobre ręce. Z przyjemnością będę śledził postępy <ok>
Borbet ją oglądał jak stała na Allegro za 10 koła z innymi fotkami.Nawet założył temat z przestrogą żeby ktoś się nie napalił i nadział na coś innego niż na zdjęciach.Jakie wrażenia z jazdy i odgłosów 16 zaworów?