Robert musiałes byc grzeczny jak aniołek ze mikołaj takimi prezentami Cie obsypał :mrgreen: wszystko super radyjko o niebo lepsze niz ten pionek fajy zestawik kluczy no i kupuj szybko tą osłone pająka zeby zamontowac kiere eskową :mrgreen:
Kenwood fajny bo mam taki sam <ok> po tygodniu grania płyta nie chciała wyjechać i poleciało na gwarancji i teraz jest wsjo cacy :mrgreen:
Black & Decker powinien zestawik posłużyć pare latek 8-)
końcówka wydechu jakoś mi nie podchodzi ale to tobie ma sie podobać <ok>
ciemne lampki rządzą :mrgreen:
Kierownica się kurzy na półce w przyszłym tygodniu mam miec tą nieszczęsną obudowe pająka to będe działał.Gleba powinna zagościc na wiosne.Na jutro planuje Mycie+ICE na karoserie.
Zastanawiam się jeszcze nad przodem,grill FK,odbłyśniki na czarno i dymione Depo będzie ładnie??
GSF pisze:Zastanawiam się jeszcze nad przodem,grill FK,odbłyśniki na czarno i dymione Depo będzie ładnie??
Czarnuch. Jo nigger <ok> Będzie pasować do dupci. 8-) A nad grillem to bym się grubo zastanowił, czy warto. Może po prostu jedynie znaczek na czarno maznąć? <ok>
Zaryzykowałem kupno halogenów w clear i w zasadzie całkiem nieźle to wygląda.Napewno lepiej będzie wyglądało u tych co mają kierunki w zderzaku dlatego że zaślepki od ori halogenów nie do końca pasują.Te cleary mają bardziej zaokrąglony kształt na rogach i spasowanie pozostawia troche do życzenia.
Te halogeny nie są takie złe ja bym tylko na twoim miejscu te zaślepki od halogenów prysnął w czarny mat i by było git. No i też czekam na nową panią kierownik <ok>