p.s. wczoraj zrezygnowałem z moderatorstwa, więc teraz możecie śmiało kasować moje posty, najlepiej bez powiadomienia, wtedy nie będę musiał robić dochodzenia <mikolaj>
Kasowanie postów, mam tego już dosyć!
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kuzwa co za cyrk. mi tez ciagle ktos usuwa jakis post i co z tego moze fakrtycznie byl niestosowny wiec spoko niech bedzie. moderator czy zwykly user co za rioznica kazdy pisze czasem nie to co trzeba wiec kazdego mozna poprawic czasem.
FranoF1, czemu zrezygnowales z moeratorstwa, tylko z powodu tego tematu czy nie masz na to zcasu i checi :?: miałem napisac Ci na gg ale wole tutaj na forum publicznym: Możesz przestac sie fochowac i odtsawiac cyrk, byj facet i zachowuj sie powaznie a nie jakies szopki odtsawiasz
o co chodzi jeszcze raz pytam :?:
FranoF1, czemu zrezygnowales z moeratorstwa, tylko z powodu tego tematu czy nie masz na to zcasu i checi :?: miałem napisac Ci na gg ale wole tutaj na forum publicznym: Możesz przestac sie fochowac i odtsawiac cyrk, byj facet i zachowuj sie powaznie a nie jakies szopki odtsawiasz
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

noorbiego znów coś ugryzło
https://audi80.pl/search.htm/authors/noorbi,0
Śledzę tą dyskusję od początku i nie rozumie pewnej rzeczy, przecież nikt nikogo tu na siłę nie trzyma, jak komuś się nie podoba to że ktoś robi porządki to można zmienić forum. Mi poleciało może z 10postów z działu moje auto no ale widocznie były nie na temat, i to jest dla mnie sugestia żebym pisał na temat. <ok>
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie widzę problemu.goldi j51 pisze:Po prostu umówmy się że jeden drugiemu się nie wcina i będzie spokój <ok>
Tylko że, nie ma ludzi nieomylnych i każdy z nas się myli. Także uważam że jeżeli ktoś coś przeoczy to nie powinno być tak że coś będzie wisiało nie wiadomo jak długo.
Akurat Jarku mam jeden przykład z Twoją uwagą https://audi80.pl/audi-80-19tdi-1z-92r-vt39002.htm zwróciłeś kolesiowi uwagę a on mimo logowania się nic z tym nie zrobił. Temat już poszedł na sam dół strony za chwilę będzie na drugiej stronie. I takie się zdarzają każdemu z nas.
Koledzy nie popadajmy w skrajność. Każdy z nas przócz forum ma na głowie setki innych spraw i może sie nam zdarzyć że o czymś się zapomni.
Tyle ode mnie.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

A nie można po porostu:
1.Swój swojemu posta nie usuwa.Nie będzie dyskusji czy był na temat czy nie , czy wnosił coś czy nie.Chyba w tym gronie są wystarczająco kumaci ludzie aby byle bzdur nie pisać , i jeden drugiego poprawiać nie musi.Jak nie to w S będziemy gadać tylko o tym kto komu co i czy słusznie skasował.
2.Mamy S(że o PW nie wspomnę) więc obrzucanie siebie nawzajem na otwartym forum jest totalną żenadą.
3.Fajnie że się modów namnożyło ale czy nie pojawiła się nadgorliwość jakaś...patrz punkt nr.1.Nie osądzajmy swoich postów nawzajem przecie mamy tylu userów i bajzel który nam fundują.
4.Apropo konfliktu z głowicą w tle i fachowością...Panowie każdy ma prawo stosować i polecać metody naprawcze do których ma zaufanie.Dyskusja tak , obrzucanie się gównem nie.Wystarczy napisać "mam inne zdanie".
Jak nie będziemy mieli do siebie szacunku , jak zaczną się robić obozy to szlag trafi to forum.Osobiście bym tego nie chciał.
1.Swój swojemu posta nie usuwa.Nie będzie dyskusji czy był na temat czy nie , czy wnosił coś czy nie.Chyba w tym gronie są wystarczająco kumaci ludzie aby byle bzdur nie pisać , i jeden drugiego poprawiać nie musi.Jak nie to w S będziemy gadać tylko o tym kto komu co i czy słusznie skasował.
2.Mamy S(że o PW nie wspomnę) więc obrzucanie siebie nawzajem na otwartym forum jest totalną żenadą.
3.Fajnie że się modów namnożyło ale czy nie pojawiła się nadgorliwość jakaś...patrz punkt nr.1.Nie osądzajmy swoich postów nawzajem przecie mamy tylu userów i bajzel który nam fundują.
4.Apropo konfliktu z głowicą w tle i fachowością...Panowie każdy ma prawo stosować i polecać metody naprawcze do których ma zaufanie.Dyskusja tak , obrzucanie się gównem nie.Wystarczy napisać "mam inne zdanie".
Jak nie będziemy mieli do siebie szacunku , jak zaczną się robić obozy to szlag trafi to forum.Osobiście bym tego nie chciał.
Panowie, właśnie zniknął temat, w którym przed chwilą napisałem post :shock:
Znalazłem temat, który był w niewłaściwym dziale, źle zatytułowany, a w dodatku chyba było już o tym. Dałem więc sugestię userowi, rozejrzałem się po forum, ale w pewnym momencie pomyślałem sobie "a coś tam jeszcze dopiszę i przeniosę to gdzieś" i patrze a tematu już nie ma - nie istnieje
Dodane:
nie mam o to pretensji, że ktoś zrobił co do niego należy, tylko zwróćcie uwagę, jak bezsensowne są takie pretensje...
Znalazłem temat, który był w niewłaściwym dziale, źle zatytułowany, a w dodatku chyba było już o tym. Dałem więc sugestię userowi, rozejrzałem się po forum, ale w pewnym momencie pomyślałem sobie "a coś tam jeszcze dopiszę i przeniosę to gdzieś" i patrze a tematu już nie ma - nie istnieje
Dodane:
nie mam o to pretensji, że ktoś zrobił co do niego należy, tylko zwróćcie uwagę, jak bezsensowne są takie pretensje...
kubik, przeczytaj całość co napisałem w poście wyżej, bo mi to że tak powiem zwisa czy ktoś to usunął czy nie
Chodziło mi tylko o to, że takie kłótnie są bez sensu i niepotrzebnie psują atmosferę :!:
I tylko dlatego podałem powyżej (uważam bezsensowny) przykład.
I tylko dlatego podałem powyżej (uważam bezsensowny) przykład.
Uważam, że nie do końca. Moderator powinien świecić przykładem, a nie robić burdel bezkarnie. Jak ktoś ma robić burdel, spamować, urządzać sobie pod adresem innych prywatne wycieczki na forum i wyśmiewać ich, to uważam, że nie powinien być modem i tyle.luk_OP_Q89 pisze:Swój swojemu posta nie usuwa