moje audi coupe po delikatnej odnowie.
-
- Forum Audi 80
Hmmm, sam bym tak swojej Audiczki nie pomalował i nie obniżył. Patrząc na czyjąś pracę mogę stwierdzić, że wyszło "prawie" całkiem spoko.
Podoba mi sie ten pomarańcz (mandarynka) na masce i ringi na zegarach.
Nie podszedł mi ten przedni zderzak z siatką.
Suma summarum, to rzecz gustu, przecież SPEED30 robiąc to wszystko spodziewał się końcowego efektu, a nie było to dla niego totalnym zaskoczeniem...
Podoba mi sie ten pomarańcz (mandarynka) na masce i ringi na zegarach.
Nie podszedł mi ten przedni zderzak z siatką.
Suma summarum, to rzecz gustu, przecież SPEED30 robiąc to wszystko spodziewał się końcowego efektu, a nie było to dla niego totalnym zaskoczeniem...
Nie rozumiem Cie kolego... Moim zdaniem ktos wrzuca fotki zeby poznac zdanie innych... Co kazdy ma napisac ze auto jest sliczne i wogole ( mimo ze tak nie mysli ) bo przyszedl klubowicz... auto ma sie podobac osobie ktora je zrobila tak mi sie wydaje..padawi pisze:A ja wszystkim GŁOŚNO powiem że mi to autko się podoba, może nie będe sam bo jak narazie widzę że wszyscy powtażają " NIE PODOBA MI SIĘ " Nie tak dawno ktoś napisał na forum że o gustach się nie rozmawia, a tu prosze : wszyscy obrażaję gust SPEED30, moje gratulacje właśnie zniechęciliście nowego klubowicza.
A co do auta to jak pisal Frano Lampy zespolone to podstawa, wpakowales napewno troche siana w to auto i pewnie mialo dzwona bo nie wierze ze wymieniles lapmy zespolone ( idealem jest soczewka + Zenon wedlugo mnie) na dzielone bo bardziej ci sie podobaja. Ladna kierownica i ringi a reszta osobiscie mi nie lezy niestety
Pozdrawiam.
jak dla mnie wszytko spoko,oprocz koloru...wyglada jakby zbraklo ci jednego lakieru...zdecyduj sie na jeden kolor i zobaczysz ze bedzie duzo lepiej...i wstawilbym do niego jakies srebrne alu bo osobiscie ne podobaja mi sie czarne...albo spoleruj rant tych felg zeby wygladal jak chrom...widzialem takie audi 80 na takich czarnych felgach ze spolerowanym rantem i wygladala pieknie,zwlaszcza w czasie jazdy....
Będę jednym z nielicznych... ale autko mi się podoba. Fajny kontrast między 2 kolorami nadwozia, bardzo agresywny wygląd, faajne felgi, co do ringów na zegarach - wiadomo - wyglądają o niebo lepiej niż bez...
ciekaw jestem czy we wnetrzu też pojawił sie pomarańczowy kolor - jakieś wstawwki, elementy tapicerki - dobrze to by grało z tym co jest na zewnatrz...
Mocno agresywny wygląd powinien też współgrać z dużą mocą silnika - speed30 czy coś tam majstrowałeś pod maską może?
ciekaw jestem czy we wnetrzu też pojawił sie pomarańczowy kolor - jakieś wstawwki, elementy tapicerki - dobrze to by grało z tym co jest na zewnatrz...
Mocno agresywny wygląd powinien też współgrać z dużą mocą silnika - speed30 czy coś tam majstrowałeś pod maską może?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
siatexy na czarno, reszte samochodu takze i kola 2 cale wieksze , szyby na czarno tylko tym razem z umiarem i konkretna zabudowa audio...autko wtedy nabierze charakteru i bedzie sie ladnie prezentowalo bo szkoda juz wlozonej pracy zeby wracac do poczatku...
ps. no i soczewki z ksenonem albo zaspolone z ksenonem i brewkami
ps. no i soczewki z ksenonem albo zaspolone z ksenonem i brewkami
Mi sie tam podoba... tylko siatex na czarno i fela wieksza. Zawsze mi sie takie coś podoba
Widze ze kolega chce być indywidualny miec cos swojego...niestety na tym forum panuje moda na wszystko seria.... bo reszta to zło i dla kalibry... niestety ale tak jest...
Nie przejmuj sie złymi opiniami... moze to "zazdrość" :mrgreen:
Pisanie postów typu :wiocha wieś. brzydkie, nie jest na miejscu. podstawą oceny czyjejś pracy jest dobra argumentacja.
Widze ze kolega chce być indywidualny miec cos swojego...niestety na tym forum panuje moda na wszystko seria.... bo reszta to zło i dla kalibry... niestety ale tak jest...
Nie przejmuj sie złymi opiniami... moze to "zazdrość" :mrgreen:
Pisanie postów typu :wiocha wieś. brzydkie, nie jest na miejscu. podstawą oceny czyjejś pracy jest dobra argumentacja.