Skuciok pisze:Barto, widzimy Cię na zlocie w czechowicach
No czekamy na zlocie
Mamy te same motóry robimy wspólną fotkę wszystkich 16V na zlocie
Gusta są różne - na ostatnim zlocie jak mnie przewieźli 5 cylindrowcem to jestem chory na ten motorek - nie brałeś pod uwagę 5 cylinderków ?
Oj mieć 5 cylinderków z turbiną i zaworem upustowym mmm mając taki motor bardzo dużo oszczędzamy - nie kupujemy wtedy sprzętu audio ponieważ jest nam zbędny <ok>
Panowie jutro zapodam szczegółowe fotki samochodu aktualnie niema mnie w domu...
Ale coupeja zrobiłem już od wczoraj 540km i musze powiedzieć, że jest to niebo a ziemia między B3. <ok>
ziemor pisze:No czekamy na zlocie
nie widzę problemu
Barto, edytuj posty
edit Miodek
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 20:19 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi Ci tylko o motur? :mrgreen: Wrzucaj opis, fotki, bedziem oceniać <ok>
chodzi o wszystko, jest to całkiem coś innego niż B3 fotki i pożądny opis zapodam jutro jak uda mi się wyjść o rozsądnej porze z wydziału komunikacji <ok>
no wlasnie, gdzie jest piaty cylinder sie pytam, piaty cylinder gdzie jest? :mrgreen:
fur ladny i swiezy no ale skoro juz osiowy to niechby chociaz gral ladnie moturem/wydechem... ehhh. szerokosci, przyczepnosci, bezawaryjnosci <ok>
!StaSiu pisze:P.S a ja Cię wczoraj chyba na Kubalonce widziałem
a no byłem wczoraj na kubalonce jakoś po 17
Chciałem podlecieć zagadać, ale... przeleciałeś przez parking, że aż śnieg podniosło nawet nie zdążyłem aparatu wyciągnąć, żeby się w paparazzi pobawić
tak prawdopodobnie jest to ten samochód... air-bagi wystrzelone, ale kontakotwałem się z pierwszym właścicielem i oto to mi napisał:
"Witam! Opowiem Panu o tym samochodzie, a wiec ja sprowadziłem go uszkodzonego ale niegroźnie. Kupiłem od starszej Pani w Niemczech, która użytkowała ten samochód od nowości. Uszkodzenie było niewielkie ale przyczyniło sie do odpalenia poduszek.
Pani zaraz po wymianie klocków i tarcz hamulcowych wyruszyła z waresztatu i wjechała w ściane budynku obok uszkadzająć maskę zderzak które wymieniłem na nowe, lampy udało mi się uratować. 1 halogen był rozbity. Podłużnice nie były ruszone. Air-bagów nie zakładałem bo jakoś tak mi zeszło i nie udało się tego zrobić przed sprzedaniemaniem autka. Poza tym to nic innego nie działo się w trakcie mojej eksploatacji tego autka. Byłem z niego bardzo zadwowlony. Jak go kupiłem to miał około 112 tys przebiegu wtedy od razu zrobiłem rozrząd paski płyny i swiece. Nie zostawił mnie nigdy na drodze, nic się nie popsuło. Nie wiem którym Pan jest nabywcą od tego czasu i w jakim Pan go stanie kupił ale powinien i Pana cieszyć. Pozdrawiam "
Także samochód niemiał poważnego dzwona i został bardzo dobrze poskładany, prócz tych nieszczesnych air-bagów, ale zaślepki pójda w piździet i zastąpią je ori air-bagi, ale wszystko w swoim czasie.... Środek samochodu jest w bardzo dobrej kondycji, silnik również pięknie pracuje. Oczywiśnie nie zapłaciłem za nią 10tys. zł.
To zaślepki czy poduchy?
to są zaślepki, póki co...
ziemor pisze:
Skuciok pisze:Barto, widzimy Cię na zlocie w czechowicach
No czekamy na zlocie
Gusta są różne - na ostatnim zlocie jak mnie przewieźli 5 cylindrowcem to jestem chory na ten motorek - nie brałeś pod uwagę 5 cylinderków ?
Oj mieć 5 cylinderków z turbiną i zaworem upustowym mmm mając taki motor bardzo dużo oszczędzamy - nie kupujemy wtedy sprzętu audio ponieważ jest nam zbędny <ok>
co do foty niema problemu <ok>
!StaSiu pisze:
barto-team pisze:
!StaSiu pisze:P.S a ja Cię wczoraj chyba na Kubalonce widziałem
a no byłem wczoraj na kubalonce jakoś po 17
Chciałem podlecieć zagadać, ale... przeleciałeś przez parking, że aż śnieg podniosło nawet nie zdążyłem aparatu wyciągnąć, żeby się w paparazzi pobawić
hehe głodny byłem jak cholera bo wczoraj cały dzień w trasie byłem <ok> i pędziłem coś zjeść
A tu krótki filmik podczas jazdy.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 19:56 przez barto-team, łącznie zmieniany 5 razy.