Śmieszne posty naszych userów - (Historia)
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

Nie wiem, nie bede tu spamowal o inych tematach, jakos oststnio mam odczucie ze dziwne rzezcy sie dzieja na forum i zle sie dzieje.
A co do podpisu to zakret zakretem ale nie przesadzajcie bylo slowo ocenzurowane gwiazdkami, bylo to bez przesadnego czepialstwa bym proponował, to nie forum przedszkolakow czy matek karmiacych
A co do podpisu to zakret zakretem ale nie przesadzajcie bylo slowo ocenzurowane gwiazdkami, bylo to bez przesadnego czepialstwa bym proponował, to nie forum przedszkolakow czy matek karmiacych
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
grze pisze:No chyba nie uważacie, że umieszczenie sobie w podpisie takiego mniej więcej tekstu:
"dresiarze do najbardziej współczyjący ludzie, bo zawsze gdy się ich spotyka, to pytają czy masz jakiś problem"
jest niezgodne z regulaminem :?: :!:
grze, głupiego udajesz, czy jak?MARCIN 80B4 pisze:nie no jak pamiętam to było pytanie czy masz jakiś ku*** problem
Adaś, to tylko konsekwencja moich działań w walce z wulgarnym wyrażaniem się na forum. Ocenzurowany lub nie, wulgaryzm wulgaryzmem pozostaje.Słonik pisze:co do podpisu to zakret zakretem ale nie przesadzajcie bylo slowo ocenzurowane gwiazdkami, bylo to bez przesadnego czepialstwa bym proponował, to nie forum przedszkolakow czy matek karmiacych
Co do forum przedszkolaków, to mimo, iż na co dzień klnę jak szewc, to uważam, że można się bez tego obyć, zwłaszcza tu.
Całkowicie się z tym zgadzam:IC69 pisze:Słonik pisze: co do podpisu to zakret zakretem ale nie przesadzajcie bylo slowo ocenzurowane gwiazdkami, bylo to bez przesadnego czepialstwa bym proponował, to nie forum przedszkolakow czy matek karmiacych
Adaś, to tylko konsekwencja moich działań w walce z wulgarnym wyrażaniem się na forum. Ocenzurowany lub nie, wulgaryzm wulgaryzmem pozostaje.
Co do forum przedszkolaków, to mimo, iż na co dzień klnę jak szewc, to uważam, że można się bez tego obyć, zwłaszcza tu.
Na dowód załączam treśc którą sam głosze:
Używanie wulgarnych słów publicznie w jakiejkolwiek formie jest niezgodne z regulaminem i świadczy o twojej kulturze osobistej. Efekt twojej wypowiedzi może zostać nagrodzony na stałe nałożonym ostrzeżeniem.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
a mówią, że nie ma głupich pytańIC69 pisze:grze napisał/a:
że jak? :shock: pytam się tylko kulturalnie... :roll:
Czy "udajesz głupiego"? Wybacz Grzesiu, ale nie uważam by, przekręcanie faktów było kulturalnym zachowaniem.
To wszystko
to na ja, to oniLabiel pisze:Panowie spamujecie mi temat <ok>
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Grześ, przeczytaj jeszcze raz to co zacytowałem w moim poście, tylko na spokojnie.grze pisze:Nie uważam żebym coś przekręcał.
No i jak?grze napisał/a:
No chyba nie uważacie, że umieszczenie sobie w podpisie takiego mniej więcej tekstu:
"dresiarze do najbardziej współczyjący ludzie, bo zawsze gdy się ich spotyka, to pytają czy masz jakiś problem"
jest niezgodne z regulaminem :?: :!:
MARCIN 80B4 napisał/a:
nie no jak pamiętam to było pytanie czy masz jakiś ku*** problem