Przeczytałem, ale pogadac zawsze można <ok>grze pisze:kubik, przeczytaj całość co napisałem w poście wyżej, bo mi to że tak powiem zwisa czy ktoś to usunął czy nie![]()
Kasowanie postów, mam tego już dosyć!
Ale o co Tobie chodzi?grze pisze:FranoF1, po co wczoraj nazgłaszałeś tyle postów (często po przeczytaniu treści okazuje się, że zupełnie bez potrzeby)?
teraz to samo zrobił noorbi - pozgłaszał całą masę postów Miodka. dziwny przypadek :?: :roll:
To że ktoś zgłasza posty, to źle? Jak jest SPAM to trzeba kasować, twoje słowa.
Jeśli tak nie jest, to skasujcie ten wykrzyknik.
A po trzecie, jak już wcześniej napisałem, nie mam dostępu do moderacji.
I nie wiem co z tym wszystkim ma Noorbi do czynienia!? Myślisz że nie mam co robić, i każdemu pisać, żeby zgłaszał posty? Przestań.
Dzięki Słonik za szczerą rozmowę, chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy na pw via gg.
a czy ja napisałem gdziekolwiek żeby kasować wszystko po kolei za byle co?FranoF1 pisze:grze napisał/a:
FranoF1, po co wczoraj nazgłaszałeś tyle postów (często po przeczytaniu treści okazuje się, że zupełnie bez potrzeby)?
teraz to samo zrobił noorbi - pozgłaszał całą masę postów Miodka. dziwny przypadek
Ale o co Tobie chodzi?
To że ktoś zgłasza posty, to źle? Jak jest SPAM to trzeba kasować, twoje słowa.
FranoF1, niestety dla mnie i dla innych taki łaskawy nie byłeś. O tym, że nie raczysz odpisywać na moje PW, to już Twoja sprawa ale jak w tym temacie zostało skierowanych w Twoją stronę kilka pytań, to może raczyłbyś chociaż na te pytania odpowiedzieć. W podpisie masz cytuję:FranoF1 pisze:Dzięki Słonik za szczerą rozmowę, chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy na pw via gg.
Jak mamy to rozumieć w tym kontekście? Rozpocząłeś ten temat, a na pytania odpowiadać nie chcesz...FranoF1 pisze:Nie ma kłopotliwych pytań. Są tylko kłopotliwe odpowiedzi.
Znaczy tak, ja sobie wyjasnialem z Krzyskiem na GG tylko kwestie tego dlaczego tak postapił a nie naczej(rezygnacja z moderatorstwa) nic innego bo o co tak naprawde chodzi to nie wiem sam bo mi nikt na to pytanie nie odpowiedzial.
:idea: :idea: :idea:
Wogole to tak, nie podoba mi sie to co sie tutaj dzieje a mianowicie to ze zaistniał miedzy modami konflikt w skutek ktorego Krzysiek zrezygnowal z moderatorstwa "bo tak bedzie lepiej", uwazam ze to nie jest rozwiazanie problemu i tak byc nie powinno bo to jest poprostu zachowanie dzieciece a nie rozwiazanie sprawy po mesku.
Krzysiek był modem od kad pamietam i robil co do niego nalezy jak najlepiej potrafil, nigdy nie zauwazylem zeby jego postepowanie bylo niestosowne albo zeby postepowal pochopnie.
Mam wrazenie jak by pewne osoby sie nawzajem nie lubily co skutkuje szukaniem na sile punktu zaczepki miedzy nimi.
Krzyskowi skasowano post co mu sie nie spodobalo i z tego powstal ten temat. Uwazam ze nie bylo to cos zlego jesli chodzi o ta kwestie bo kazdy czasem cos napisze nie na temat i ktos mu ten wpis usunie predzej czy pozniej tym bardziej ze mod to nie ktos "nietykalny" tylko taki sam czlowiek jak kazdy inny user tego forum.
Cala wogole akcja pod tym tytulem jest dla mnie zalatwiona jak ypowa dziecinada a nie tak jak powinno byc to zalatwione, jesli faktycznie uwazacie ze modom nie powiunno sie kasowac postow to zrobmy w tej kwesti wewnetrzne ustalenie ze np nie kasujecie sobie postow albo ze najpierw zapytanie na PW "Koles cos ty tam nawypisywał" a potem usuniecie albo edycja postu przez autora.
Do czego dażę, chce aby wrocil Krzysiek na swoje stanowisko i dalej robił to co robil bo wychodzilo mu to zajebiscie jak mało komu na tym forum. Chce aby takie sprawy byly zalatwiane po ludzku miedzy ludzmi a nie w taki sposob ze ktos sobie odpuszcza poprostu rezygnujac ze swojej funkcji bo to nie jest wyjscie ani rozwiazanie problemu :!:
grze, przyczepiles sie teraz ze Krzysiek zglasza posty. A co ma robic jak nie ma mozliwosci ich moderowania to je zglasza bo go kola w oczy a chlopak chce zeby to forum jakos wygladalo i dawalo jakis przyklad.
Kwestia nastepna jest taka ze zauwazylem zbytnia nadgorliwosc ze strony moderatorow bo np. omawiany w innym temacie podpis jedengo z userow. Został wywalony bez najmniejszego zastanowienia a tak naprawde nie byl niczym zlym mozna poprostu napisac PW do usera z zapytaniem o edycje?mozna i mysle ze by zrozumial tak jak zrozumieli kolesie majacy niestosowne avatary, sam czasem mialem podpis albo avatar niestosowny w oczach innyc choc sam nie uwazalem go za nic zlego, dostalem zjeby na PW pomyslalem, zrozumialem i zmienilem. nie mowie ze to co robia modowie robia zle tylko poprostu ludzie bez przesady bo to nie jest forum dzieci z przedszkola czy matek karmiacych z dziecmi i pewne niestosowne rzeczy tak naprawde nikomu nie zawadzaja.
Trzecia kwestia jest taka ze jak nie nauczymy sie zalatwiac pewnych spraw polubownie miedzy soba to bedzie coraz wiekszy burdel i coraz wiecej bedzie takich akcji. Nie podoba mi sie to co sie dzieje a w szczegolnosci to ze na Krzyska wsiadly dwie osoby z pretensjami o rozne rzeczy i nikt na to nie reaguje. Dlaczego? Nie wiem, bo nikomu sie nie chce reagowac. Skoro tak to nie ragujmy tez na wulgaryzmy, spam, niestosowne podpisy i inne rzeczy. Nikt nie widzi ze sie zle dzieje i zle sa zalatwiane pewne kwestie?
Nie wiem moze glupoty wypisuje ale takie mam odczucia ze zle sie dzieje i nie tak to powinno wygladac.
Chcialbym zeby wypowiedzieli sie w tym temacie mozliwie wszyscy niezaleznie od tego jak to wszystko widza.
Pisze ten post bezstronnie i nie maja na to wplywu zadne rozmowy na GG czy PW miedzy kimkolwiek.
:idea: :idea: :idea:
Wogole to tak, nie podoba mi sie to co sie tutaj dzieje a mianowicie to ze zaistniał miedzy modami konflikt w skutek ktorego Krzysiek zrezygnowal z moderatorstwa "bo tak bedzie lepiej", uwazam ze to nie jest rozwiazanie problemu i tak byc nie powinno bo to jest poprostu zachowanie dzieciece a nie rozwiazanie sprawy po mesku.
Krzysiek był modem od kad pamietam i robil co do niego nalezy jak najlepiej potrafil, nigdy nie zauwazylem zeby jego postepowanie bylo niestosowne albo zeby postepowal pochopnie.
Mam wrazenie jak by pewne osoby sie nawzajem nie lubily co skutkuje szukaniem na sile punktu zaczepki miedzy nimi.
Krzyskowi skasowano post co mu sie nie spodobalo i z tego powstal ten temat. Uwazam ze nie bylo to cos zlego jesli chodzi o ta kwestie bo kazdy czasem cos napisze nie na temat i ktos mu ten wpis usunie predzej czy pozniej tym bardziej ze mod to nie ktos "nietykalny" tylko taki sam czlowiek jak kazdy inny user tego forum.
Cala wogole akcja pod tym tytulem jest dla mnie zalatwiona jak ypowa dziecinada a nie tak jak powinno byc to zalatwione, jesli faktycznie uwazacie ze modom nie powiunno sie kasowac postow to zrobmy w tej kwesti wewnetrzne ustalenie ze np nie kasujecie sobie postow albo ze najpierw zapytanie na PW "Koles cos ty tam nawypisywał" a potem usuniecie albo edycja postu przez autora.
Do czego dażę, chce aby wrocil Krzysiek na swoje stanowisko i dalej robił to co robil bo wychodzilo mu to zajebiscie jak mało komu na tym forum. Chce aby takie sprawy byly zalatwiane po ludzku miedzy ludzmi a nie w taki sposob ze ktos sobie odpuszcza poprostu rezygnujac ze swojej funkcji bo to nie jest wyjscie ani rozwiazanie problemu :!:
grze, przyczepiles sie teraz ze Krzysiek zglasza posty. A co ma robic jak nie ma mozliwosci ich moderowania to je zglasza bo go kola w oczy a chlopak chce zeby to forum jakos wygladalo i dawalo jakis przyklad.
Kwestia nastepna jest taka ze zauwazylem zbytnia nadgorliwosc ze strony moderatorow bo np. omawiany w innym temacie podpis jedengo z userow. Został wywalony bez najmniejszego zastanowienia a tak naprawde nie byl niczym zlym mozna poprostu napisac PW do usera z zapytaniem o edycje?mozna i mysle ze by zrozumial tak jak zrozumieli kolesie majacy niestosowne avatary, sam czasem mialem podpis albo avatar niestosowny w oczach innyc choc sam nie uwazalem go za nic zlego, dostalem zjeby na PW pomyslalem, zrozumialem i zmienilem. nie mowie ze to co robia modowie robia zle tylko poprostu ludzie bez przesady bo to nie jest forum dzieci z przedszkola czy matek karmiacych z dziecmi i pewne niestosowne rzeczy tak naprawde nikomu nie zawadzaja.
Trzecia kwestia jest taka ze jak nie nauczymy sie zalatwiac pewnych spraw polubownie miedzy soba to bedzie coraz wiekszy burdel i coraz wiecej bedzie takich akcji. Nie podoba mi sie to co sie dzieje a w szczegolnosci to ze na Krzyska wsiadly dwie osoby z pretensjami o rozne rzeczy i nikt na to nie reaguje. Dlaczego? Nie wiem, bo nikomu sie nie chce reagowac. Skoro tak to nie ragujmy tez na wulgaryzmy, spam, niestosowne podpisy i inne rzeczy. Nikt nie widzi ze sie zle dzieje i zle sa zalatwiane pewne kwestie?
Nie wiem moze glupoty wypisuje ale takie mam odczucia ze zle sie dzieje i nie tak to powinno wygladac.
Chcialbym zeby wypowiedzieli sie w tym temacie mozliwie wszyscy niezaleznie od tego jak to wszystko widza.
Pisze ten post bezstronnie i nie maja na to wplywu zadne rozmowy na GG czy PW miedzy kimkolwiek.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Dobra, ta ja może odnośnie w/w kwestii.Słonik pisze:zauwazylem zbytnia nadgorliwosc ze strony moderatorow bo np. omawiany w innym temacie podpis jedengo z userow. Został wywalony bez najmniejszego zastanowienia a tak naprawde nie byl niczym zlym mozna poprostu napisac PW do usera z zapytaniem o edycje?mozna i mysle ze by zrozumial tak jak zrozumieli kolesie majacy niestosowne avatary, sam czasem mialem podpis albo avatar niestosowny w oczach innyc choc sam nie uwazalem go za nic zlego, dostalem zjeby na PW pomyslalem, zrozumialem i zmienilem. nie mowie ze to co robia modowie robia zle tylko poprostu ludzie bez przesady bo to nie jest forum dzieci z przedszkola czy matek karmiacych z dziecmi i pewne niestosowne rzeczy tak naprawde nikomu nie zawadzaja.
Adam, nie możesz wiedzieć czy porozumiewam się z userami odnośnie ich kontrowersyjnych awatarów lub podpisów, czy nie, bo i skąd masz to wiedzieć. Oczywiście, że to robię, choć różny to przynosi skutek. Jedni się dostosowują, inni nie, a czasami taka prośba nie wychodzi mi zbytnio na zdrowie (
Jednak tym razem zareagowałem bezpośrednio (i jak widać, też mi się dostało), choć może rzeczywiście trzeba było skrobnąć to PW. Może dla jednych ten podpis nie był nieregulaminowy, dla mnie jednak takim był, wiec go usunąłem, ponieważ osobiście nie rozróżniam rzeczy na złe i mniej złe.
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Wg mnie to nie sprawa tylko posta, raczej to sprawa.... że tak powiem honoru. Bynajmniej ja to tak odbieram. Nie stanę po żadnej stronie bo obydwu obywateli bardzo lubię i co nieco znam, a tematu niestety nie widziałem i do końca nie wiem o co tak na prawdę chodzi, wiem jedno Franek też bez powodu by się nie czepiał. A co do kasowania postów (mod kasuje modowi) czasem sam widziałem posty które miał ochotę poprawić skasować bądź zwrócić uwagę, ale nigdy tego nie zrobiłem, dla tego iż władza musi trzymać się razem i nie robić z siebie pośmiewiska dla zwykłych userów, no bo jak to wygląda jak mod poprawia moda.Skuciok pisze:No dobra, też przeczytałem ten temat, uważam że jest żenujący, dobrze że jest w tym dziale i ograniczona ilość ludzi może go przeczytać. Dwudziestoparoletni dorośli ludzie robią publiczną zwadę o posta na forum.
Słonik, mądre słowa ale chciałbym żebyś wiedział coś jeszcze.
Napisałeś, że jakieś dwie osoby przyczepiły się Franka. Otóż ja uważam odwrotnie. To Franek przyczepił się Tych dwóch osób. Najpierw mnie, a teraz Jacka, a teraz wymyka się tylnymi drzwiami nie racząc nawet udzielić odpowiedzi na proste pytania...
Jestem za tym żeby zapomnieć o tej sprawie, bo to normalnie porażka i wstyd.
Dajmy sobie wszyscy na luz.
FranoF1, ja nic do Ciebie nie mam ale proszę Cię nie czepiaj się mnie, bo ja tego nigdy nie robiłem w stosunku do Ciebie.
Jestem za tym żeby wywalić ten temat w kosmos na dniach jak już wszyscy sobie wszystko wyjaśnią i tyle.
tak też napisałem tu: https://audi80.pl/nasze-forum-vt39152.htm#416432
zatem Panowie dajmy sobie na zgodę
Pokłóciliśmy się trochę jak to między facetami bywa ale przynajmniej teraz każdy napisał co mu na duszy leżało
Napisałeś, że jakieś dwie osoby przyczepiły się Franka. Otóż ja uważam odwrotnie. To Franek przyczepił się Tych dwóch osób. Najpierw mnie, a teraz Jacka, a teraz wymyka się tylnymi drzwiami nie racząc nawet udzielić odpowiedzi na proste pytania...
Jestem za tym żeby zapomnieć o tej sprawie, bo to normalnie porażka i wstyd.
Dajmy sobie wszyscy na luz.
FranoF1, ja nic do Ciebie nie mam ale proszę Cię nie czepiaj się mnie, bo ja tego nigdy nie robiłem w stosunku do Ciebie.
Jestem za tym żeby wywalić ten temat w kosmos na dniach jak już wszyscy sobie wszystko wyjaśnią i tyle.
tak też napisałem tu: https://audi80.pl/nasze-forum-vt39152.htm#416432
zatem Panowie dajmy sobie na zgodę
Pokłóciliśmy się trochę jak to między facetami bywa ale przynajmniej teraz każdy napisał co mu na duszy leżało
IC69, masz racje, nie moge tego wiedzie, zasugerowałem sie jedna sytuacja, jak widac blednie, moj blad.
Solskier, sluszna uwaga, tez mam od poczatku takie wrazenie ze nie chodzi tylko o tego skasowanego posta ale o cos jeszcze, jesli tak jest faktycznie to nie rozumiem po co sie tak unosic honorrem, przeciez to do niczego nie prowadzi
.
grze, no to tez fakt ze nie powinieniem opisywac sytacji jednostronnie tak jhak to zrobile, poprawie sie i napiszez ze zaistnial konflikt miedzyu trzema osobami. Nie chce satwac po zadnej ze stron tylko chce to jakos rozwiazac i na przyszlosc znalesc zloty srodek na takie akcje.
Macie racje usunmy ten temat a sprawe rowiazmy tutaj https://audi80.pl/nasze-forum-vt39152.htm#416432 i niech to bedziedla nas przestroga na przyszlosc.
Solskier, sluszna uwaga, tez mam od poczatku takie wrazenie ze nie chodzi tylko o tego skasowanego posta ale o cos jeszcze, jesli tak jest faktycznie to nie rozumiem po co sie tak unosic honorrem, przeciez to do niczego nie prowadzi
grze, no to tez fakt ze nie powinieniem opisywac sytacji jednostronnie tak jhak to zrobile, poprawie sie i napiszez ze zaistnial konflikt miedzyu trzema osobami. Nie chce satwac po zadnej ze stron tylko chce to jakos rozwiazac i na przyszlosc znalesc zloty srodek na takie akcje.
Macie racje usunmy ten temat a sprawe rowiazmy tutaj https://audi80.pl/nasze-forum-vt39152.htm#416432 i niech to bedziedla nas przestroga na przyszlosc.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2010, 11:19 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
nie usunac dlatego zeby cos ukryc bo ja osobiscie nie mam nic do ukrycia przed ogolem bo oprocz wyrazania swego zdania nie mam nic wspolnego z zaistaniala sytuacja ale mysle ze jak juz sprawa zostanie oficjalnie zamknieta to nie ma sensu tego trzymac dla potomnych zeby sobie poczytali wolna chwila bo i po co, jesli jednak wiekszosc uwaza inaczej to jak da mnie to ten temat moze zostac na zawsze tu gdzie jest i tyle.
Oj Panowie, ale żeście się rozpisali…
Pisałem już na samym początku, o co mi chodziło, ale dla jasności napiszę kolejny raz:
-post, który został skasowany, był skierowany do Oofola, ale nie do końca był w nim OT. Wiem, co pisałem.
-post nie został zgłoszony do moderacji, więc nie zrozumiałem, dlaczego ktoś mi go skasował.
-skasowała go osoba, która poczuła się urażona.
-Oofol jesteś pełnoprawnym modem działu T, więc mogłeś edytować, posta, a nie iść na łatwiznę i skasować.
-nie miałbym pretensji gdyby ktoś inny go skasował.
Grze nikt Ci nie zabrania stawać w obronie Jacka, więc śmiało możesz to robić.
Słonik dzięki za miłe słowo.
Pozdro
Pisałem już na samym początku, o co mi chodziło, ale dla jasności napiszę kolejny raz:
-post, który został skasowany, był skierowany do Oofola, ale nie do końca był w nim OT. Wiem, co pisałem.
-post nie został zgłoszony do moderacji, więc nie zrozumiałem, dlaczego ktoś mi go skasował.
-skasowała go osoba, która poczuła się urażona.
-Oofol jesteś pełnoprawnym modem działu T, więc mogłeś edytować, posta, a nie iść na łatwiznę i skasować.
-nie miałbym pretensji gdyby ktoś inny go skasował.
Grze nikt Ci nie zabrania stawać w obronie Jacka, więc śmiało możesz to robić.
Słonik dzięki za miłe słowo.
Pozdro