Koloru czerwonego używać moga jedynie moderatorzy i administratorzy forum
Mamy dwa wyjścia albo zmienić zapis w regulaminie a w konsekwecji kolor dla moderacji albo dalej konsekwentnie trzymać się regulaminu.
Koloru czerwonego używać moga jedynie moderatorzy i administratorzy forum

no tak, tylko, że w innym stylu tego koloru żółtego i pomarańczowego nie będzie po prostu widać.Skuciok pisze:uznając ten styl za obowiązujący domyślnie, można by przyjąć że kolor ostrzeżeń czy też komunikatów od modów byłby pomarańczowy lub żółty bo się bardzo wyróżnia, czerwony mniej, myślę że to sensowna uwaga
Słonik, gdyby tak było to nie zakładałbym tego tematuDajcie se spokój, nikt nie używa czerwonego celowo
Kubik, sporadyczne użycie czerwonego koloru w dziale "Moje Auto" przez jakiegoś usera do opisu auta uważasz za wielki problem? <haha>kubik pisze:Słonik, gdyby tak było to nie zakładałbym tego tematuDajcie se spokój, nikt nie używa czerwonego celowo![]()
https://audi80.pl/80-b4-20-abt-lpg-t ... t38972.htm jeden z wielu.
Wnioskuje że używanie czerwonego przez userów jest traktowane jak łamanie regulaminu. <ok>
ja Ci tylko odpisałem żebyś się nie stresowałkubik pisze:Jaki problem, co Ty wygadujesz. Ja tylko zwróciłem uwagę na zaistniałą sytuacje.
powtarzam, nie ma potrzeby tym sobie głowy zawracać. czytaj proszę całośćkubik pisze:Cytat:
Dajcie se spokój, nikt nie używa czerwonego celowo
Słonik, gdyby tak było to nie zakładałbym tego tematu