[Audi 90 B3] by spnsr/oswietlenie
[Audi 90 B3] by spnsr/oswietlenie
Witam. Jak na mnie autko (na start) zarabiste Nic dodac nic ujac Ten staruszek bo ponad 20letni! pod maska ma 2.3L silnik 133KM. benz+lpg. Autko dostalem od rodzicow za co moge im dziekowac jesli chodzi o wyglad auta moim zdaniem jak na taki wiek trzyma sie super! jedynie jak popatrzymy na przod to nie widac org. elementow nadwozia z 90tki gdyz kiedys mial malutka przygode i ciezko bylo zalatewic org. czesci
Fotki robione na spontana, nawet auto nie umyte ale mysle ze sie spodoba
Kilka Fotek
Nowa Kierownica
elek. szyby przod
<lol>
Luty 2011 male rezanko xd dodatkowe oswietlenie pod nogi gdy otworzymy drzwi
Fotki robione na spontana, nawet auto nie umyte ale mysle ze sie spodoba
Kilka Fotek
Nowa Kierownica
elek. szyby przod
<lol>
Luty 2011 male rezanko xd dodatkowe oswietlenie pod nogi gdy otworzymy drzwi
Ostatnio zmieniony 26 lut 2011, 17:04 przez spnsr, łącznie zmieniany 8 razy.
pandamix jakbys dostal od rodzicow auto to bys na nic nie narzekal chyba ze jestes ... :mrgreen: jak tak bardzo Ci sie nie podoba to mi zainwestuj w przod od 90 <ok>
Olszak zaroweczki to bym musial zobaczyc jak zejde do auta
seba6891 133 nie 137
w planach hmm.. chcialbym ori przod ale jak narazie nie jest w moim zasiegu
planuje kiere wymienic, gdzie niegdzie ledy powstawiac, elektryczne szyby zrobilem. pozyjemy zobaczymy
z gory dzieki za komenty
Olszak zaroweczki to bym musial zobaczyc jak zejde do auta
seba6891 133 nie 137
w planach hmm.. chcialbym ori przod ale jak narazie nie jest w moim zasiegu
planuje kiere wymienic, gdzie niegdzie ledy powstawiac, elektryczne szyby zrobilem. pozyjemy zobaczymy
z gory dzieki za komenty
Co było złego w tamtej kierownicy? Osobiście wolał bym tamtą ta mi się nie podoba, było zainwestować w kiere od cupejki Fajnie wyglądają Twój wybór:) Każdy robi auto tak jak mu się podoba i w miare swoich możliwości więc gratuluje! I obyś sie cieszył jak najdłużej
ps. Też mam auto po rodzicach Tylko ja dałem im symboliczną 5:) Jestem jeszcze w technikum więc spróbowali by chcieć i ździerać więcej ze swojego pierworodnego
ps. Też mam auto po rodzicach Tylko ja dałem im symboliczną 5:) Jestem jeszcze w technikum więc spróbowali by chcieć i ździerać więcej ze swojego pierworodnego
Fajna alpejka :shock: trafiła chyba w dobre ręce i mam nadzieje, że tego nie zmarnujesz :->
co do kiery to też strasznie wypolerowana Ci się trafiła <ok>
aaa i dopisz się do listy https://audi80.pl/moje-audi-90-vt39319.htm
co do kiery to też strasznie wypolerowana Ci się trafiła <ok>
aaa i dopisz się do listy https://audi80.pl/moje-audi-90-vt39319.htm
Fajne wozidło. Lubię białe 80/90. Jedyne co mnie trochę razi to ta atrapa mająca udawać B4. Ori ryjek B3 jest jak dla mnie piękny. Kiere też bym zmienił na coupe, no ale to już Twój wybór (nie mogą wszystkie być takie same ) Powiedz mi jak chodzą nie oryginalne szybki? Dają rade zamknąć szybę w miarę szybko?