[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
Jak ją kupowałem to kolega twierdził że jak mam u siebie Airbaga w seri to będzie p&p.Jednak juz po otwarciu paczki wiedziałem że tak niebędzie.W pierwszej kolejności musiałem się zaopatrzyć w obudowe od +94 roku.Jak tylko wczoraj ją dostałem (po wielu poszukiwaniach) zabrałem się za rezanie i tu dopiero powychodziły ciekawostki.Obudowa którą miałem oryginalnie była przykręcona przez całego pająka od tyłu a nowa jest przykręcana od przodu.Okazało się że od przodu niema żadnych gwintów w pająku.Więc manualnie powyrywałem ze starej obudowy gwinty i wkleiłem w tył tych dolnych uchwytów na dole pająka żeby jakoś się obudowa trzymała.Później się okazało że odbijak od kierunków też tak nie dokońca pasuje bo jest szerszy niż w ori kierownicy.Na sam koniec jak już kiera leżała na miejscu trzeba było uciąć od pająka 1cm plastiku który wystaje na zewnątrz na samym środku.Więc jesli to jest p&p to gratuluje <ok>no name pisze:GSF, to ta kiera nie podeszla p&p ??
Tomek dalej w planach to chyba rozwód bo zaś wczoraj po nocy siedziałem :mrgreen:
Zastanawiam się czy nie zostawic sobie felg od B3,jak przyjdzie gleba to przymierze jak bedzie lepiej czy na BBSo podobnych 15 czy na 17
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 23:28 przez GSF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Gleba w drodze,koło po polerce,parapety są w planie <ok>
PS. Moje lampy to produkt włoski z tego co wiem produkuje to firma Seima.
PS. Moje lampy to produkt włoski z tego co wiem produkuje to firma Seima.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2012, 19:59 przez GSF, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub