Aktualizacja regulaminu.
co Ty linki czarne na czarnym tle wklejasz? :shock:ysiul pisze:czyli linki też nie mogą być czerwone :?: <idea>
wiem, że doszliśmy do jakiejś chaotycznej sytuacji, w której regulamin zmienia się nie wiadomo nawet kiedy, beż najmniejszej informacji o tym ale chyba nie ma co z tego powodu propagować chaosu :lol:
też jestem za przywróceniem poprzedniej wersji. Wystarczająco regulowała kwestię kolorów i była zrozumiała, czego nie można powiedzieć o nowej wersji.kokolino1 pisze:Moim zdaniem to nazeżałoby przywrócić poprzednią wersję a dopisać tylko że nie dotyczy linków w postach.
To taka moja mała sugestia.
Natomiast co do linków, to bym nic już nie dopisywał żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania. Przecież nikt nie ustawia koloru linków celowo.
Panowie zobaczcie do jakiej paranoi doszliśmy - dywagacje na temat zgodności czerwonych linków z regulaminem <mur>
Coś czuję, że zaraz będziemy się zastanawiać ile jest cukru w cukrze
Nudzi wam sie :?: dawajcie do mnie dostanie kazdy po jednej feldze, kawalek papieru sciernego i wam moment przejdzie :mrgreen:
dziury w moscie na sile szukacie i tyle, bezsensu...
Zmieniliscie cos, nie wspominajac o tym nawet nikomu choćby pół słowa co i zaraz bedziecie miec pretensje ze sie ktos do nowosci nie stosuje, tylko sie pytam skad on ma o nich wiedziec, ide o zaklad ze w regulamin nikt nie zaglada, nawet przy rejestracji a dopiero wtedy jak mu sie cos przypomnie albo nie jest czegos pewien i postanawia sprawdzic, sam sie przyznam ze w zyciu tych regulaminow nie czytalem i nie zamierzam czytac w calosci nie tytlko tu ale tez na innych forach, jedynie sprawdzam jakie tagi stosowac zakladajac jakis temat jesli nie jestem pewien. Tylko mnie nie ukamienujcie teraz....
dziury w moscie na sile szukacie i tyle, bezsensu...
Zmieniliscie cos, nie wspominajac o tym nawet nikomu choćby pół słowa co i zaraz bedziecie miec pretensje ze sie ktos do nowosci nie stosuje, tylko sie pytam skad on ma o nich wiedziec, ide o zaklad ze w regulamin nikt nie zaglada, nawet przy rejestracji a dopiero wtedy jak mu sie cos przypomnie albo nie jest czegos pewien i postanawia sprawdzic, sam sie przyznam ze w zyciu tych regulaminow nie czytalem i nie zamierzam czytac w calosci nie tytlko tu ale tez na innych forach, jedynie sprawdzam jakie tagi stosowac zakladajac jakis temat jesli nie jestem pewien. Tylko mnie nie ukamienujcie teraz....
Panowie widzę że niezłe zamieszanie się zrobiło w związku z tematem. Zakładając temat miałem na myśli używanie koloru czerwonego przez userów pisząc normalne posty. Tak jak wcześniej pisałem linki są czerwone i nikt tego nie zmieni. W dziale Moje Audi trafiłem szereg postów zwłaszcza pierwszych w których opisy modów były akcentowane kolorem czerwonym, co z resztą wcale źle nie wygląda i ładnie się komponuje w tym stylu forum. Regulamin czytałem (nie tak jak słonik <nono> <rotfl2>) i pamiętałem o zapisie zakazującym używania tego nieszczęsnego czerwonego. Uważam że sprawa się wyjaśniła i jest jasna jak słońce, linki są czerwone ale pisać czerwonym nie wolno i koniec kropka. Wróćmy do starej wersji rzadko czytanego regulaminu, skończmy ten chaos i chodźmy na <wodka>
P.S. trzeba było zaglądać do tego spamu to sami byście to zauważyli
P.S. trzeba było zaglądać do tego spamu to sami byście to zauważyli