Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
co powiecie na avatar tego usera https://audi80.pl/bocianelos,u,13644.htm :-|
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

avatar jak najbardziej niezgodny z regulaminemysiul pisze:co powiecie na avatar tego usera https://audi80.pl/bocianelos,u,13644.htm :-|
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
w tym temacie
https://audi80.pl/80-b4-jak-zdobyc-z ... htm#424860 maciek i przemo chyba przesadzili. czy uważacie ostrzezenie sie im należy ?
faktycznie szkoda słów...spiczi pisze:w tym temaciehttps://audi80.pl/80-b...9985.htm#424860 maciek i przemo chyba przesadzili. czy uważacie ostrzezenie sie im należy ?
można dać ostrzeżenie. tylko za co? :roll:
przemo za:
maćkowi przynajmniej za to:Przemo95 pisze:pzet83, Ja bym chodził cały czas ze śrubokrętem i jak bym wyczaił jakiegoś to bym pozwolił sobie wziąć te zaślepki. Najtańszy sposób :lol:
no i wypadałoby upomnieć kolegę Żelu za to, co napisał:maciek12 pisze:w.a.n.t.e.d napisał/a:
Ktoś tu się deklarował, że ma takich cały worek. Coś mi świta, że to chyba mówił MIODEK. Zapytaj się go czy posiada, może akurat
A więc MIODEK to taki cwaniaczekChodzi po mieście i zbiera, ale jak jemu buchneli to się wkurzał
<haha>
Żelu pisze:Przemo95 napisał/a:
pzet83, Ja bym chodził cały czas ze śrubokrętem i jak bym wyczaił jakiegoś to bym pozwolił sobie wziąć te zaślepki. Najtańszy sposób :lol:
mam u siebie w okolicy takiego, który czai się na moją prawą kratkę zderzaka i za każdym razem kupuję nową... Gdybym Cię kiedyś zauważył to mógłbyś nie podnieść się z ziemi :evil: Co jak co, ale złodziejstwo i nakłanianie do niego to DNO. Pokazałeś swoją wypowiedzią swój poziom i najlepiej już nie zabieraj głosu. Może kapniesz się o czym mówię jak będziesz miał swój samochód za swoje zapracowane pieniądze. Tyle ode mnie bo szkoda mi dalej pisać :roll:
Ale konkretnie za co ?grze pisze:no i wypadałoby upomnieć kolegę Żelu za to, co napisał:
Żelu napisał/a:
Przemo95 napisał/a:
pzet83, Ja bym chodził cały czas ze śrubokrętem i jak bym wyczaił jakiegoś to bym pozwolił sobie wziąć te zaślepki. Najtańszy sposób :lol:
mam u siebie w okolicy takiego, który czai się na moją prawą kratkę zderzaka i za każdym razem kupuję nową... Gdybym Cię kiedyś zauważył to mógłbyś nie podnieść się z ziemi :evil: Co jak co, ale złodziejstwo i nakłanianie do niego to DNO. Pokazałeś swoją wypowiedzią swój poziom i najlepiej już nie zabieraj głosu. Może kapniesz się o czym mówię jak będziesz miał swój samochód za swoje zapracowane pieniądze. Tyle ode mnie bo szkoda mi dalej pisać :roll:
Wyraził swoje oburzenie na temat tego co pisał Przemo95 i moim zdaniem ma rację i a jego wypowiedz wpełni oddaje powagę sytuacji. Tym dwóm owszem należy zwrócić uwagę bo przegieli pałe.
Może i masz trochę racji z tym tonem ale innego sposobu oddania powagi sytuacji sam nie widzę. A zapewne i Ty i ja w tej sytuacji zrobilibyśmy to samo. <nunczako>Cytat:
Ale konkretnie za co ?
cotuję:
Żelu napisał/a:
dybym Cię kiedyś zauważył to mógłbyś nie podnieść się z ziemi :evil:
takiego tonu chyba nie tolerujemy
Znowu samotnie bijemy pianę.
no ale po co od razu z tymi pogróżkami wyskakuje?kubik pisze:Cytat:
Cytat:
Ale konkretnie za co ?
cotuję:
Żelu napisał/a:
dybym Cię kiedyś zauważył to mógłbyś nie podnieść się z ziemi :evil:
takiego tonu chyba nie tolerujemy
Może i masz trochę racji z tym tonem ale innego sposobu oddania powagi sytuacji sam nie widzę. A zapewne i Ty i ja w tej sytuacji zrobilibyśmy to samo. <nunczako>
reszta już dawno odpadła <pijak>Znowu samotnie bijemy pianę.
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
grze pisze:[
spiczi, dlaczego nie doprowadzisz tej sprawy do końca? zwróciłeś im uwagę, to teraz żaden inny mod Ci się w paradę nie będzie pakował. kończ co zacząleś
ja nie dam im ostrzezenia, jesli ktos sie nie zgadza z moja decyzja to niech sam to zrobi. Sa mlodzi, wiem ze przegieli ale kazdy w mlodosci popelnial błedy. Macka znam osobiscie, w pazdzierniku jechal na skuterze 65km w temp kolo +5st zeby na spot dojechac.