moj zielony 1Z
moj zielony 1Z
A oto moja audi......do której przesiadłem się z seacika ibizy mimo że jest starsza,wolniejsza i nie ma klimy......do ibizy mam wielki sentyment bo była wyjątkowa(również tdi) Ale na szczęście w każdej chwili mogę ją zobaczyć gdyż szczęśliwym jej posiadaczem został mój kolega.....ZIELONA B4 została ze mną bo moim zdaniem ma to coś.....miałem wcześniej b4 2.3 i jedną tdi tylko że w automacie.....i nie powiem bo bardzo przyjemny temat ale ja wolę jednak wiosłować.....
dywaniki takie były jak kupiłem i są do wyrzucenia lada moment...auto mam dopiero 2 tygodnie......ale i tak bardziej niż te dywaniki drażni mnie ten obrotomierz do 12 tyś z dwoma wskazówkami..ale może też już nie długo bo ponoć wujek ma gdzieś w piwnicy normalny.........a co do kierownicy to jest to moja kierownica którą mam już w trzecim samochodzie i będzie w każdym następnym bo jeżdzi mi się z nią super....bardzo nie lubię dużych seryjnych kierownic.... pozdrawiam....
całych czerwonych to chyba nie było, były czerwone z białym kwadracikiem, ale itak trudno dostać. wiem, że byli klubowicze, którzy jakoś sobie rezali lampy z tyłu czerwone, poszukaj na forum.david tdi pisze:bedę chciał zmienić jeszcze tylne lampy na całe czerwone ale jakoś nigdzie na alegro ich nie widać....nie wiesz gdzie można takie znależć?????
pozdrawiam
[ Dodano: 2007-06-08, 12:59 ]
na stronie www.rezacze.pl w dziale warsztat znajdziesz opis wg użytkownika UFOtm, jak sobie zrobić czerwone lampki.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
b. ładne audi :-o
budzik można samemu zamienić na obrotomierz, poszukaj tylko w dziale technicznym a na pewno znajdziesz odpowiedz :mrgreen:
aluski ładnie sie prezentują
kierownica może być, choć wolałbym tam widzieć kiere z s-line :lol:
tapicerka ładna zazdroszczę
na koniec, bo jeszcze bym zapomniał... ogromny minus za grill :-x
pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum
budzik można samemu zamienić na obrotomierz, poszukaj tylko w dziale technicznym a na pewno znajdziesz odpowiedz :mrgreen:
aluski ładnie sie prezentują
kierownica może być, choć wolałbym tam widzieć kiere z s-line :lol:
tapicerka ładna zazdroszczę
na koniec, bo jeszcze bym zapomniał... ogromny minus za grill :-x
pozdrawiam i życzę miłego pobytu na forum
-
- Forum Audi 80
- krzysiek11
- Forum Audi 80