[B3 1.8 RU] Wiosna...
Dla mojego tez, postaram sie cos z tym zrobicdzord pisze:bez tego lusterka ,ciut łyso jak dla mojego oka :-]
Ostatnio zająłem sie rezaniem clear'ów, a dokładnie to odbłyśnik oraz ramkę z clear'ów wpakowalem do obudowy boschów. Efekt :?: Satysfakcja z rezania :mrgreen: , lampy leżą, jak należy, nie wystają, są solidnie przymocowane, no i przede wszystkim nie świecą po drzewach <ok> Dorwałem również grill od 90-tki, i mam dylemat, czy pozostac przy ori grillu ze srebrnymi OOOO, czy przy grillu z 90-tki z kółeczkami w czarnym macie... Poniżej fotki dla porównania
Ori grill
Grill z 90-tki
Doradźcie <ok>
Praca, szkola, praca, no i humory niuni, ale pewnego dnia pewnie sie pojawię <ok>Niki20 pisze:czemu na spoty się nie jeździ?? :lol: <nono>
Jest jeszcze trzecia opcja, moge zalozyc srebrne kolka do grilla z 90 i to chyba bedzie najlepsza opcja, bo z clearami troche mi nie pasuje czarny mat... Jakby caly przod szedl w czarnym kierunku to tak <ok>Niki20 pisze:Co do grilla to ja bym założył ten ze znaczkami w macie
31 Marzec - Pełen pakiet oświetlenia wnętrza + autocheck po licznych bojach wkoncu na miejscu <ok> (nie moge tylko rozkminic, czemu kontrolka rezerwy raz ma takie dwa paski, a raz nie, widac to na fotkach). Alusy rowniez juz są tam gdzie byc powinny Przy okazji zalozylem Philips Blue Visiony, w polaczeniu z Clearami wyglądają ****iście, zdjecia tego niestety nie oddają
Osobiscie sie juz do tego przyzwyczailem, ale jak dorwe na szrocie białe drzwi z lusterkiem to sie nie zastanawiam <ok>KLAKSON pisze:jedno mnie wkurza - brak lusterka prawego, co za jełopy te szkopy były <ok> .
A bardzo dobrze świecą, sam je ustawilem i jest naprawde <ok> A z blue visionami to wogole bajka :mrgreen: nikt mi nie mrugnal ani razu, policje xxx razy mijalem i sie nie przyczepili, jednak w schowku na wszelki wypadek miejsce grzeją normalne żarówki <lol>KLAKSON pisze:Jak CI świeca w nocy te Cleary?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No kolego, ode mnie wielki szacunek! Ale też i kilka ale takie drobne sugestie:
1. Pająki, do tej kierownicy aż się prosi o okrągłe pająki od B4,
2. Drogo i zapewne pierdoła, ale do takiego podświetlenia aż prosi się o szybki i lustereczka by drzwi też zaświeciły
3. Tył, lampki super, ale jakoś tak mi coś w nim nie pasuje, dziwnie spasowany no i chyba ten spoiler nie leżał nigdy w moim guście, no ale ważne, że Ty jesteś zadowolony
4. Jak nic przydałyby się zegary w konsolę środkową
5. Oby tak dalej, a miłość do auta nigdy nie minie Ja po przygotowaniach swojej Audzianki na sezon letni na nowo się w niej zakochałem Więc, 3mam kciuki
1. Pająki, do tej kierownicy aż się prosi o okrągłe pająki od B4,
2. Drogo i zapewne pierdoła, ale do takiego podświetlenia aż prosi się o szybki i lustereczka by drzwi też zaświeciły
3. Tył, lampki super, ale jakoś tak mi coś w nim nie pasuje, dziwnie spasowany no i chyba ten spoiler nie leżał nigdy w moim guście, no ale ważne, że Ty jesteś zadowolony
4. Jak nic przydałyby się zegary w konsolę środkową
5. Oby tak dalej, a miłość do auta nigdy nie minie Ja po przygotowaniach swojej Audzianki na sezon letni na nowo się w niej zakochałem Więc, 3mam kciuki