Moja 80 B4 2.0 ABK czerń Pantery.
Moja 80 B4 2.0 ABK czerń Pantery.
Witam mam wam do przedstawienia mój ostatni nabytek
rok produkcji 1993
Jasny welur
ABS
Pełna elektryka (przód tył)
spryskiwacze lamp przednich
Klimatyzacja
Halogeny
Wspomaganie
Obrotomierz
2.0 115PS (ABK)
alarm + immobiliser
Elektryczne lusterka
Air bag
komputer ale nie jest to Mfa (pokazuje rezerwę i inne rzeczy na wyświetlaczu w zegarach)
Powymianie zawieszenia
silnik po wymianie uszczelki pod głowicą, i całej góry (uszczelniacze, zawory, szklanki itp)
od 3 tygodni zasilana Gazem (sekwencja STAG -4, 0 różnicy benzyna Gaz)
Autkiem podróżuje się bardzo łatwo i przyjemnie, już niedługo wiecej zdjec obiecuję że zrobię jak bedzie ładniejsza pogoda, to robione telefonem
zdjęcia przodu i silnika zamieszczę niedługo ze względu na ubabrany w błocie samochód uroki odchodzącej zimy
rok produkcji 1993
Jasny welur
ABS
Pełna elektryka (przód tył)
spryskiwacze lamp przednich
Klimatyzacja
Halogeny
Wspomaganie
Obrotomierz
2.0 115PS (ABK)
alarm + immobiliser
Elektryczne lusterka
Air bag
komputer ale nie jest to Mfa (pokazuje rezerwę i inne rzeczy na wyświetlaczu w zegarach)
Powymianie zawieszenia
silnik po wymianie uszczelki pod głowicą, i całej góry (uszczelniacze, zawory, szklanki itp)
od 3 tygodni zasilana Gazem (sekwencja STAG -4, 0 różnicy benzyna Gaz)
Autkiem podróżuje się bardzo łatwo i przyjemnie, już niedługo wiecej zdjec obiecuję że zrobię jak bedzie ładniejsza pogoda, to robione telefonem
zdjęcia przodu i silnika zamieszczę niedługo ze względu na ubabrany w błocie samochód uroki odchodzącej zimy
Ostatnio zmieniony 26 lut 2010, 11:14 przez waszko_, łącznie zmieniany 2 razy.
czy zmiany bedą?? myślę ze na chwilę obecną chce dobrać jakieś Alu najlepiej 16, 17 wg mnie za duża na nasze drogi brat ma w passacie 17/225/45 i jeżdzi się fatalnie po dziurach .. Jeszcze niedawno audi byla zaopatrzona w klapę ze spoilerem, a że był to koszmar ponieważ spoiler był od B3 to szybko zmieniłem Calą Klape oczywiście bez malowania (cały element kupiony w kolor LY9Z )
a po zabiegu wygląda jak na pierwszym zdjęciu ;].
a wiec najbliższe prace przewidziane na wiosnę to
- klocki Tarcze
- wydech kompletny
- odgrzybienie klimy
- Alu Felga
- Polerka lakieru
ma ktoś jakieś ładne 16?? najlepiej gwiazdka 5 ramienna <ok>
a po zabiegu wygląda jak na pierwszym zdjęciu ;].
a wiec najbliższe prace przewidziane na wiosnę to
- klocki Tarcze
- wydech kompletny
- odgrzybienie klimy
- Alu Felga
- Polerka lakieru
ma ktoś jakieś ładne 16?? najlepiej gwiazdka 5 ramienna <ok>
Faje te Twoje Audi <ok> Zadbana w środku. Z zewnątrz też
Ja w moich okolicach mam tragiczne drogia w dziury nie wpadam. Kwestia wprawy i przyzwyczajenia.
Pozdawiam
Bo nie jeździ się po dziurach :!: :mrgreen:waszko_ pisze:17 wg mnie za duża na nasze drogi brat ma w passacie 17/225/45 i jeżdzi się fatalnie po dziurach
Ja w moich okolicach mam tragiczne drogia w dziury nie wpadam. Kwestia wprawy i przyzwyczajenia.
Pozdawiam