[B3 1,8 RU] Moja czerwona :D
Co tu na razie komentować odnośnie auta, coś podziałasz z nim/zmienisz to chętnie ocenie, póki co znamy od barta ją. Ale podstawę masz wymarzoną bo już solidnie odchwaszczoną i dopicowaną.
PS
W warszawie nawciskałem ze 100 wizytówek zapraszających na nasze forum i jak nie widziałem wielu klubowych tak nie widzę nadal. Syzyfowa praca.
PS
W warszawie nawciskałem ze 100 wizytówek zapraszających na nasze forum i jak nie widziałem wielu klubowych tak nie widzę nadal. Syzyfowa praca.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ty mnie nie denerwuj z tym alu. Tak, to ładnie wygląda, wszystko niby extra, ale... Jak się w 5 załadowaliśmy do auta, to na każdej dziurze oponki szorowały nadkola, aż mi się w żołądku przewracało!!! Pytanie co z tym zrobić, żeby tak nie było. Może obeszło by się bez wymiany feli? Jakieś sprężyny wyższe czy coś? Może gwint? Poradzi mi ktoś?
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
twardsze amorki powinny załatwić problem jak nią jeździłem to nigdy w piatke nie jechałem jak coś to w 4 osoby i nie miałem żadnego problemu z obcieraniem, ale widziałeś jakie są u mnie drogi <ok>piox2 pisze:Ty mnie nie denerwuj z tym alu. Tak, to ładnie wygląda, wszystko niby extra, ale... Jak się w 5 załadowaliśmy do auta, to na każdej dziurze oponki szorowały nadkola, aż mi się w żołądku przewracało!!! Pytanie co z tym zrobić, żeby tak nie było. Może obeszło by się bez wymiany feli? Jakieś sprężyny wyższe czy coś? Może gwint? Poradzi mi ktoś?
hehe a no moja była kochanka <mikolaj>dydo85 pisze:barto-team, nie jest to Twoja była maszyna :?:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: