[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Wiem co czujesz KLAKSON - tez przezylem brutalna dewastacje mojej 80-tki :!: Moja rada to zastanow sie nad czyms moze nowszym :?: :!: Takie chwile naprawde nie sa mile-czlowiek dba o auto,wklada w nie sily,pieniadze,czas a ktos to niszczy...Ale trza sie pozbierac i zrobic krok do przodu-uwierz mi,bedzie dobrze :!: Jestesmy z Toba Brachu :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Klakson walcz i nie poddawaj się :!:
Walcz o auto, tyle pracy włożyłeś i masz się ot tak z nim pożegnać bez walki ?
Jak znajdziesz dobrego mechanika to wóz będzie jeździł jak przed całym zajściem, a tego skur****** który Ci wóz rozwalił szukaj, aż znajdziesz i łomot mu sprawisz :evil:
Powinno się takich eliminować z otoczenia, bo stanowią zagrożenie dla normalnych ludzil, no ale niestety tak nie można :evil:
Walcz, rób wszystko by uratować 80tkę :!:
Walcz o auto, tyle pracy włożyłeś i masz się ot tak z nim pożegnać bez walki ?
Jak znajdziesz dobrego mechanika to wóz będzie jeździł jak przed całym zajściem, a tego skur****** który Ci wóz rozwalił szukaj, aż znajdziesz i łomot mu sprawisz :evil:
Powinno się takich eliminować z otoczenia, bo stanowią zagrożenie dla normalnych ludzil, no ale niestety tak nie można :evil:
Walcz, rób wszystko by uratować 80tkę :!:
Klakson nie łam się, miałem podobny problem, po uderzeniu w zimie tamtego roku w krawężnik tyłem miałem podobną sytuację, z lewej strony koło wbiło sie do samego nadkola, a z prawej wylazło, co się potem okazało? Drążek reakcyjny zgięty, łapy od belki co idą do budy zgięte, czopy zgięte, łożyska oczywiście do wymiany bo huk już był przy 40 km/h i jeden amortyzator wygięty ( na szczęście i tak mało trzymał). Nie wiele myśląc kupiłem używkę oś za 100 zł, przerzuciłem i latałem bez problemu, karosieria nie była ruszona, a wiec naprawa dużo nie wyniesie nie ma co sie łamać. Ja niestety w tym rou jużnie miałem takiego szczęścia i w stolicy koleś wymusił mi pierwszeństwo i niestety bum... przód rozkwaszony.. <osohozi>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Każdy ma swoje zdanie nie pasuje to się nie udzielaj. Ja bym tego nie ratował, jak jest w taki sposób uszkodzona, bo takich B3 jest pełno. Wyjąłbym co lepsze i przełożył do innej budy, najchętniej z mądrzejszym silnikiem i quattro.ysiul pisze:a co Ty taki zawsze sceptyk jesteś każdy post jaki czytam Twój jest na przekór innymAUDI_A6 pisze:Olej to i kup coś rozsądniejszego Taka jedyna i chyba dobra opcja.
Oczywiście wiadomo jak belka jest tylko do wymiany to wymienić i już, ale Klakson chyba sam nie wiem co tam się dokładnie stało.
- grzesiek.sz
- Forum Audi 80
Walcz o odszkodowanie jak największe
pewnie będziesz miał szkodę całkowitą
Moje B3 RU z 1989r wyceniła hestia na 2900zł orzekli szkodę całkowitą i wypłacili 2600zł jak gość wjechał mi w tył jak się na przejściu dla pieszych zatrzymałem uszkodzenia: lampa, zderzak, klapa, błotnik, podłoga bagażnika, tłumik
Im więcej wycenią ci auto tym więcej możesz dostać więc walcz z ubezpieczalnią
Ortografia.
edit Miodek
pewnie będziesz miał szkodę całkowitą
Moje B3 RU z 1989r wyceniła hestia na 2900zł orzekli szkodę całkowitą i wypłacili 2600zł jak gość wjechał mi w tył jak się na przejściu dla pieszych zatrzymałem uszkodzenia: lampa, zderzak, klapa, błotnik, podłoga bagażnika, tłumik
Im więcej wycenią ci auto tym więcej możesz dostać więc walcz z ubezpieczalnią
Ortografia.
edit Miodek
Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 20:31 przez grzesiek.sz, łącznie zmieniany 1 raz.