[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
No ja\jeszcze czekam na odszkodowanie mimo że już miesiąc minął, wycenili mi za moją szkodę 3400 zł, ale będę się odwoływał żeby jak najwiecej kasy od nich wydębić. W Twoim przypadku, jak widzę zdania są podzielone na forum, decyzję pewnie sam podejmiesz jak się z bliska temu przyjrzysz, ale na razie to nie wiesz kto to zrobił to nawet nie sciągniesz odszkodowania od sprawcy, więc ewentualna naprawa na Twój koszt. Sam też jeszcze nie wiem co ze swoją zrobić...
nie załamuj sie Klakson pociesze cie jak ja bratowe Coupe quattro urządziłem http://img510.yfrog.com/img510/1816/audiq.jpg twoje jeżeli dałoby sie zrobić to fajnie ale tej ja juz nie uratuje
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dach :?: :shock:Dziki pisze:nie załamuj sie Klakson pociesze cie jak ja bratowe Coupe quattro urządziłem http://img510.yfrog.com/img510/1816/audiq.jpg twoje jeżeli dałoby sie zrobić to fajnie ale tej ja juz nie uratuje
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za "poruszenie" na moim profilu. A więc tak fotek nie mam ponieważ teraz jestem w NL.
ALE :mrgreen:
Wczoraj byłem na big szrocie i kupiłem calusieńką belkę tylnego mostu ze wszystkimi pierdołami i postanowiłem ratować moją ukochaną. Za dużo pracy i kasy w nią włożyłem by ją od tak porzucić. W maju będę w PL i ją doprowadzę do ładu i składu. Będziemy dalej się tłuc razem po NL. Oczywiście fotki zapodam. Autko będzie stało na tych 17" co miało stać oraz za jednym razem puszczę wszystkie szybki w czerń (nie za mocną ale będzie się rzucać w oczęta). Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na powrót do życia i na forum mojej A80
ALE :mrgreen:
Wczoraj byłem na big szrocie i kupiłem calusieńką belkę tylnego mostu ze wszystkimi pierdołami i postanowiłem ratować moją ukochaną. Za dużo pracy i kasy w nią włożyłem by ją od tak porzucić. W maju będę w PL i ją doprowadzę do ładu i składu. Będziemy dalej się tłuc razem po NL. Oczywiście fotki zapodam. Autko będzie stało na tych 17" co miało stać oraz za jednym razem puszczę wszystkie szybki w czerń (nie za mocną ale będzie się rzucać w oczęta). Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na powrót do życia i na forum mojej A80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: