[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
super mi sie podoba Twoja 90 skora, US i 8,4 do 100? nono )))) u mnie jak pytales gleba jest chodz sam nie wiem ile do konca ;p rodzice juz taka kupili a ja dostalem od nich jakis czas temu koledzy z Audislask na oko mowia ze jest ok -40mm pozdrawiam
Widze troche porobiles przy niej w dobrych rekach jest i to mnie Cieszy! Dbaj o nia ! pozdro
Widze troche porobiles przy niej w dobrych rekach jest i to mnie Cieszy! Dbaj o nia ! pozdro
I nadszedł ten czas. Auto przechodzi gruntowne przemiany. A mianowicie wywaliłem cały oryginalny wydech, od samoego silnika. Szykuje się już nowy, ręcznie robiony. Prace wykonywane są w warsztacie KLS-Sport. Wydech będzie troszkę większy, puchy będą robione własnoręcznie, prawdopodobnie będzie tylko jedna. Także zdjęcia i przebieg niebawem
slugs, tylko troche agro wali <rotfl2> a tak an poważnie to pozostawienie środka jest najbardziej rozsądnym rozwiązaniem kat jest nie potrzeby no i zabawa z ostatnim i tu jest najwięcej możliwości z resztą jak się spotkamy na spocie to będziemy mogli porównać ile daje budowa ostatniego tłumika. <ok>