Wiedziałem, że wiesz jakie masz sprężyny! A Ty się pytasz innych... :lol:Biały Sc pisze:ATLAS, one sa rózowe
Audi Coupe V6
Dzis po konkretnym myciu ogledziny wykazały brak uszkodzen po zimie . Lakier nie odpada silnik pracuje nienagannie zawieszenie nie skrzypi itd. Niestety zima zrobiła swoje na drogach i jest.... tragedia :evil: trzeba jezdzic bardzo uwaznie i patrolowac kazdy metr drogi i lekko jest to wk...... az odchodzi chec do przejazdzki. Strzeliłem kilka fotek i sru do garazu. Kto wie moze jeszcze w tym roku audi zawita na allegro bo mam chęc na jakies moto wiec zainteresowani zbierajcie kaske
Eee tam michal__, twoja qpa tez robi pozytywne wrazenie i zwraca uwage
W najblizszym czasie bede myslał o laczkach na przód w rozmiarze 215 45 17 . Zastanawiam sie nad nankang ns 2 bo sa w miare tanie i nawet maja dobra opinie.Poza tym zmienie olej choc ma przejechane tylko 4 tys i smigam dalej , oby dalej bezawaryjnie
pozdro
W najblizszym czasie bede myslał o laczkach na przód w rozmiarze 215 45 17 . Zastanawiam sie nad nankang ns 2 bo sa w miare tanie i nawet maja dobra opinie.Poza tym zmienie olej choc ma przejechane tylko 4 tys i smigam dalej , oby dalej bezawaryjnie
pozdro
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mała aktualizacja temaciku.Szukałem oponek i znalazłem znowu przypadkowo na giełdzie.Cena przyjemna z wygladu tez nawet nawet noi chciałem cos nowego.Trakcja na suchym i mokrym jak dla mnie 4+.A oponki to Nexen N6000 .Pewnego dnia takze na spontanie i w brutalny sposób pozbyłem sie brewek .Niedawno wymieniłem olej i filtr u pana Juzia oraz łozyska na tyle iii nawoskowałem Turtle Wax Ice.Zbierajacych kaske na kupno mojej suczki musze rozczarowac bo odeszła mi chec na sprzedaz.Jak nie kupie bikea na wiosne to zrobie jakis mały projekt z Audiczki.Jeszcze pare fotek pozdro
- michael80b3
- Forum Audi 80
Powiem tak... nie znam się na Audi, nie czuję jeszcze tego klimatu, ale ta Twoja to jest po prostu genialna...
Felgi są po prostu zajebiste, a sylwetka miodzio. Dopracowana w detalach tak jak patrzę po fotkach, naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba
Ale co tam sylwetka, i wygląd... tu też chodzi o silnik.
Obsłuchałem się V6 jak miałem pod stopą do dyspozycji 200KM z Alfy, ale jestem ciekaw jak taka V6 brzmi w Audi...
Felgi są po prostu zajebiste, a sylwetka miodzio. Dopracowana w detalach tak jak patrzę po fotkach, naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba
Ale co tam sylwetka, i wygląd... tu też chodzi o silnik.
Obsłuchałem się V6 jak miałem pod stopą do dyspozycji 200KM z Alfy, ale jestem ciekaw jak taka V6 brzmi w Audi...
Patrząc na ten filmik przypomina mi się takie stare Chińskie porzekadło ,,TDi Engines are for senior citizens''
Nie ma to jak porządny silnik benzynowy To samo było jak miałem boxera, chodził jak rajdówka... Ale chyba jeszcze genialniejszy od boxera i V6 jest 4,2 V8 z Audi...
V8 od małego mnie fascynowały, a jakbym kupił to przywiązałbym się do zderzaka i słuchał... słuchał, słuchał Jak to powiedział mój znajomy
Jakby paliwo było tańsze, a zarobki większe to czuję że każdy tu mógłby się V6 czy V8 chwalić, a teraz to cóż nie bez powodu mam diesla... ale takiej symfonii to czasem brakuje.
Nic tylko chylić kapelusza i pogratulować... Kawał fajnego autka
Nie ma to jak porządny silnik benzynowy To samo było jak miałem boxera, chodził jak rajdówka... Ale chyba jeszcze genialniejszy od boxera i V6 jest 4,2 V8 z Audi...
V8 od małego mnie fascynowały, a jakbym kupił to przywiązałbym się do zderzaka i słuchał... słuchał, słuchał Jak to powiedział mój znajomy
Jakby paliwo było tańsze, a zarobki większe to czuję że każdy tu mógłby się V6 czy V8 chwalić, a teraz to cóż nie bez powodu mam diesla... ale takiej symfonii to czasem brakuje.
Nic tylko chylić kapelusza i pogratulować... Kawał fajnego autka