do czego ?slavocoupe pisze:5 garów to troche mało :lol:
[NG Coupe] Coupeta
Ostatnio zmieniony 21 mar 2010, 18:52 przez duo, łącznie zmieniany 2 razy.
Powiem tak, na ćwiartke czy inne imprezy nie zamiarzam startować, ale lubie mieć zapas mocy pod pedałem . Spalanie będzie porównywalne do NG więc co mi szkodzi. W eksploatacji to wiadomo, może być troszkę drożej ale cóż ... przyroda.
Jak się patrzę jak się męczą przy wyprzedzaniu te 90 konne 2- litrówki to mi się serce kraja. A po za tym zapewne będę turlał 9 cali i nie zamierzam z tego powodu odczuwać jakiegoś zmulenia jak u Miodka <zeby> gdy założył 9 cali.
Jak się patrzę jak się męczą przy wyprzedzaniu te 90 konne 2- litrówki to mi się serce kraja. A po za tym zapewne będę turlał 9 cali i nie zamierzam z tego powodu odczuwać jakiegoś zmulenia jak u Miodka <zeby> gdy założył 9 cali.
No dziś zaalkoholizowałem troche, niebój żaby odbiore.MIODEK pisze:Ten kiernik kiedy odbierasz ?
Ostatnio zmieniony 21 mar 2010, 19:02 przez SLAVOOOO, łącznie zmieniany 1 raz.
I tu Cię zaskoczę gdyż 1.60 zł leciałem na 9tkach :mrgreen: Damian świadkiem :mrgreen: Więc daje radę <ok>
No dobra taki przykład podałem bo narzekałeś troche na moc z 9-tkami. Ale żeby te 160 osiągnąć to troche się pomęczyć musiałeś.
Nie myślcie że jestem jakimś narwańcem co tylko 200 na godzine by jeździł, Sami wiecie mocy nigdy za wiele <pomysl>
Śmieszy mnie troche jakieś tuningowanie 2,0 jakimiś stożkami czy innymi gadżetami. Jak chcesz mieć więcej koni to sobie mocniejszy silnik zapodaj, proste.
Nie myślcie że jestem jakimś narwańcem co tylko 200 na godzine by jeździł, Sami wiecie mocy nigdy za wiele <pomysl>
Śmieszy mnie troche jakieś tuningowanie 2,0 jakimiś stożkami czy innymi gadżetami. Jak chcesz mieć więcej koni to sobie mocniejszy silnik zapodaj, proste.
śmieszne rzeczy wypisujecie .. ile macie lat panowie ... v6 jest duzo drozsze w utrzymaniu od ng to raz, a dwa że jazda vką po mieście to absurd .. jazda zaczyna sie powyżej 130 .. jak kupisz sobie vke to wpadnij do mnie przejedziemy sie po ulicach i pokażę Ci, że moje 90 koni szybciej przeleci przez miasto
Haaa, pojawiły się tajne szpiegowskie foty nowego felunku 8-)
http://img708.imageshack.us/slideshow/w ... ie0334.jpg
http://img708.imageshack.us/slideshow/w ... ie0334.jpg