90 [B3 NG]
90 [B3 NG]
NG, czterobiegowy automat, bardzo prosta i bardzo zadbana. Po zakupie zrobiłem jej małą kosmetykę (zdjąłem kilka znaczków, naklejek, podkładki spod tablic, kiere zmieniłem i gałkę skróciłem, dostała AZEV-ki na fotkach jeszcze bez dekielków ale dopasowałem smakowe z ori A6 feli świeże fotki wkrótce) Potrzebuję jeszcze listwy g+d na prawe drzwi z przodu i dolną na prawe tylne może białe kierunki do przodu i lampy z tyłu na czerwono prysnę.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Tak właśnie mówiłem gdy ją pierwszy raz oglądałem :mrgreen: jestem miłośnikiem manuala, ale po roku i ok 16 tkm stałem się taż miłośnikiem automatu, droga to nie tor wyścigowy a poza tym z NG i do tego na lpg żaden sportowiec i w tym aucie ta skrzynka sprawdza się Xtra.Leszek pisze: Szkoda,że w automacie.
spróbuje prysnąć bo te avantowe trochę za różowe jak na mój gust a w mojej E30 pryskałem i smakowo wyszły najwyżej jak efekt nie b na + to spr czegoś innegoprzemko1982 pisze:-nie pryskaj tylko załóż kierunki od Avanta i bedzie git :mrgreen:CZOKO pisze:i lampy z tyłu na czerwono prysnę.