Audi Coupe"Vulcan Schwarz" nima :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Myślałem i dość długo się zastanawiałem nad felami na lato... i stwierdziłem, że kupuje 16 bo chce jeździć komfortowo, chyba się starzeje ale coś ostatnio mi zależy na komforcieduo pisze:i co i to już ? takie koła ? to na zimę się nadaje moja teściowa na zimę ma lepsze 15 :mrgreen:
A felunek wyrwałem dość tanio, co najważniejsze są w idealnym stanie i ori Audi
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
gornik pisze:Popieram ładne ori koło, ale na zimówkę. Na lato zdecydowanie ginie na kształcie Coupe.
Popieram :roll: Barto starzejesz sie i na komforcie Ci zależy <haha>
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 20:59 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jedno słowo :mrgreen: Piękna
Chociaż szkoda b3 myślałem ,że teraz na jakimś zlocie już nie będzie wstydu i w końcu przyrównam się ze swoją do twojej b3 a tu masz ........, ale wiadomo tutaj masz 16 zaworów na 2 litrach więc jest czym deptać, jeszcze ten dzwięk mua
W b3 chyba miałeś jeszcze gaźnik więc był niedosyt :mrgreen:
Pozdrawiam Oczywiście życze udanych i bezproblemowych modów
Chociaż szkoda b3 myślałem ,że teraz na jakimś zlocie już nie będzie wstydu i w końcu przyrównam się ze swoją do twojej b3 a tu masz ........, ale wiadomo tutaj masz 16 zaworów na 2 litrach więc jest czym deptać, jeszcze ten dzwięk mua
W b3 chyba miałeś jeszcze gaźnik więc był niedosyt :mrgreen:
Pozdrawiam Oczywiście życze udanych i bezproblemowych modów
taaa a do szczęścia brakuje Ci bociana i kombi... :roll: Oj Barto schodzisz na jasną strone mocy to źle <nono>barto-team pisze:bujałem się wczoraj troche po polsce i musze przyznać, że masakra na tych 16 po tych naszych drogach a co dopiero na jakiejś większej feli najchetniej wrzucił bym 15 195-65 i lanssssss <ok>