Znowu rozbiłem autko...
-
- Forum Audi 80
- Daniello85
- Audi 80 Klub
no nartazie zrobilem autko tak zeby jezdzilo poklepalem wsadzilem nowy zderzak i wogule... teraz na allegro szukam tanich uzywanych czesci :belka dolna , okulary, wzmocnienie czolowe, chlodnica, listwa pod leflektor, i 2 lampy... jak ktos ma jakies czescie z wyzej wymienionyh za fajna kase to czekam na info jak naszybciej... i maseczke tylko wyklepiemy i pomalujemy w 2 dni:) i jak nowka bedzie hehehe prawie jak neibity :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam! koledzy mozecie mi wytlumaczyc jak tu sie nie patrzec na dupeczki ktore swiecą w mastach???w tych bialych spodenkach obcislych i kieckach takich dlugich ze prawie nic nie zaslaniaja po prostu trzeba oko zawiesic nie ma innej rady takze podzielnosc uwagi musi byc oraz odstep i mozna jechac! swoja droga ja na takie dzwonki sobie pozwolic nie moge z jednego powodu ktory ma naimie soczewki:)heheh
heheh no dobre:P a wy dalej sie upieracie ze jakies mini .... autko gotowe naciagniete wyklepane i nowe czesci wsadzone i dopasowane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak z fabryki wyglada... teraz tylko jak znajde czas to pomaluje ale t w swoim czasie i wolnym czasie :mrgreen: narazie minia zamalowalem gola blache zeby niegnilo :mrgreen: fotki jutro zapodam pozdroAUDI_A6 pisze:ostatnio ktoś mi wkręcał że będzie zakaz noszenia miniówek w okolicy ulic i dróg bo tylko rozpraszają uwagę kierowców hahaha :mrgreen: nieźle się z tego ubawiłem