Moje 175 rumakowe Audi:)
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spidi neonki w nogach wyglądają fanie pod warunkiem że nie będą za mocno świeciły bo wtedy rażą... Ja swoje chcę podpiąć pod regulację natężenia z deski tak jak zrobiłem z termometrem - praktyczne i wygodne! No i oczywiście wszystko u mnie jest w czerwieni:] Ale jak ty lubisz niebieski... każdemu swoje! (deske też masz niebieską?)
-
- Forum Audi 80
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Że się tak zapytam, to wywalałeś ten czerwony plasticzek, prawda?morus pisze:sterowanie nawiewem ze podświetla mi na niebiesko
Dzięki.długi pisze:Ładne auto, a przede wszystkim jego serce.
Równieżdługi pisze:POZDRAWIAM.
Można wiedzieć ile?marcinelk13 pisze:tylko mam więcej mocy
Za poradą Kolegi Doc również wymieniłem niebieskie Led'y, ale nie na białe, tylko na zółte, także teraz ładnie pasują do podświetlanych kierunkówstefanskar pisze:ja zamontowalem biale diody w postojach
Pozdrawiam wszystkich
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
faj.niunia! Tylko gril bym zmienił bo jak dla mnie to kratki już trochę obstukane (bez urazy).Założył bym coś z JOM-a "no name".Nie najgorsze i nie drogie ok. 40 euro.Niestety kupiłem niedawno mieszkanie i cierpię na brak funduszy więc musiałbym się tym zadowolić.Jak chcesz zobaczyć to wejdź na www.jom.de. Słyszałem że na allegro też są.Jak szukasz pomysłów zapraszam na mojego bloga galerie tuning.Coś na pewno podłapiesz.
-
- Forum Audi 80
Będę,będę, ale dopiero gdzieś w wakacje,od razu zaznaczam,iż kierownica jest dość mozno wytarta, ma za sobą 293tysiące .piter pisze:zmieniał kierownice
Jestem człowiekiem, nie zarabiaczem :mrgreen:piter pisze:nie chciał kosmicznej kasy
Będę pamietał.piter pisze:to byłbym zainteresowany.
No tak masz rację całe -60KM więcej :mrgreen: (bez urazy,to tak dla żartu)marcinelk13 pisze:115km ! hehe ! o wiele więcej
Wiem, ale takie już były i za bardzo nie chce mi się ich zmieniać(oryginalne Kamei )comandor77 pisze:kratki już trochę obstukane
Był jeszcze na nich znaczek, ale taki brzydki, strasznie, blee, więc ... wyleciał
Fajny blog, gratuluję pomysłu i dzięki za adres.comandor77 pisze:mojego bloga
Pozdrawiam wszystkich