audi 80 b3 1,8s zmiany w bagażniku !
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Ringi założone :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 15:38 przez zawodnik88, łącznie zmieniany 1 raz.
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Kolejna 80 w podobnym kolorze do mojej, miło :mrgreen:
lampy z avanta √ok
felgi z rantem i polerką √ok
kiera coupe √ok
ringi √ok
blenda 90 √ok
No powiem Ci że interesująco się zapowiada póki co to co robisz z samochodem, obrana droga podobna do mojej więc podoba mi się tym bardziej. Radości z autka <ok>
ps
Zużytą skóre na kierze bym wymienił, sam mam taką już troche zdartą i będe musiał obszyć. Są też jakieś środki do odrestaurowania skóry ale nie wiem jak dadzą rade na takim elemencie jak kierownica (wilgoć z dłoni, ciągłe tarcie itd)
lampy z avanta √ok
kiera coupe √ok
ringi √ok
blenda 90 √ok
No powiem Ci że interesująco się zapowiada póki co to co robisz z samochodem, obrana droga podobna do mojej więc podoba mi się tym bardziej. Radości z autka <ok>
ps
Zużytą skóre na kierze bym wymienił, sam mam taką już troche zdartą i będe musiał obszyć. Są też jakieś środki do odrestaurowania skóry ale nie wiem jak dadzą rade na takim elemencie jak kierownica (wilgoć z dłoni, ciągłe tarcie itd)
- zawodnik88
- Forum Audi 80
kacper85 pisze:Kolejna 80 w podobnym kolorze do mojej, miło :mrgreen:
lampy z avanta √ok
kiera coupe √ok
ringi √ok
blenda 90 √ok
ps
Właśnie też słyszałem o jakimś lakierze którym mozna pomalowac skóre ale jest to wątpliwe że wytrzyma to na kierownicy
a co do samego samochodu to staram się nie zmieniać zbytnio wyglądu z zewnątrz ale takie rzeczy jak dobre alu czy utrzymanie lakieru w połysku to mysle że podstawa aby autko przyciagało uwage :mrgreen:
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A podał choć kolor tego wozu ?
Jak tak to szukaj Clio w tym kolorze który powiedział i które jest obite, jak znajdziesz to przydałoby się sprawić łomot ołnerowi, bo na takich to chyba innej metody nie ma :evil:
Pasjonat sie napracuje, dba o auto by przyciągało wzrok i dobrze, bezawaryjnie służyło, a jakaś gnida zrobi szkodę i jeszcze ucieknie :evil:
Jak tak to szukaj Clio w tym kolorze który powiedział i które jest obite, jak znajdziesz to przydałoby się sprawić łomot ołnerowi, bo na takich to chyba innej metody nie ma :evil:
Pasjonat sie napracuje, dba o auto by przyciągało wzrok i dobrze, bezawaryjnie służyło, a jakaś gnida zrobi szkodę i jeszcze ucieknie :evil:
No to masz to samo co ja miałem. Popatrz na moją
https://audi80.pl/b3-16-pp-by-ryju-u ... 841,15.htm
Po zdjęciu zderzaka ukazał się pięknie wgnieciony pas. Trochę go podklepaliśmy oraz podnieśliśmy zderzak robiąc nowe dziury w zaczepach. Ogólnie wyszło fajnie i zderzak w miarę leży lecz z wepchniętym rogiem pod lampą nie robiłem dlatego klapa wydaję się, że odstaje. Niech siedzi na razie bo szkoda kasy na lakiernika. Jak coś to wrzucę fotki jak zrobiłem to zobaczysz. Nie łam się!
https://audi80.pl/b3-16-pp-by-ryju-u ... 841,15.htm
Po zdjęciu zderzaka ukazał się pięknie wgnieciony pas. Trochę go podklepaliśmy oraz podnieśliśmy zderzak robiąc nowe dziury w zaczepach. Ogólnie wyszło fajnie i zderzak w miarę leży lecz z wepchniętym rogiem pod lampą nie robiłem dlatego klapa wydaję się, że odstaje. Niech siedzi na razie bo szkoda kasy na lakiernika. Jak coś to wrzucę fotki jak zrobiłem to zobaczysz. Nie łam się!