Audi 4000S 85' :))
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
pomysl przedni, przy czym bedac na Twoim miejscu podzialalbym odwrotnie czyli 'najsampierw' ogarnal blachy w quattro a to oske wykorzystal jako dawce podzespolow oszczedzajac sobie w ten sposob modyfikacji nadwozia czyli podnoszenia tunelu srodkowego, ciecia podlogi bagaznika etc...Rosper85 pisze:z tego co wiem to w radomiu stoi drugie takie samo.... tylko na części... rozkompletowany środek itp;p i właśnie 2.3 quatro:)) także prawdopodobnie kupię też i to:)) i powoli może sie spróbuje zrobić swapa motorku i napędu:)
tym niemniej 3mam kciuki, jakakolwiek droge obierzesz <ok>
chodzi bardziej o to... że to nie tyle jest audi 4000s... tylko bardziej pozostałości po nim;p i nie wszystko jest.... nawet tego nie oglądałem jeszcze.... znajomy znajomego ma takie coś:) i mam tam niebawem zawitać;pdeejay.ftb pisze:pomysl przedni, przy czym bedac na Twoim miejscu podzialalbym odwrotnie czyli 'najsampierw' ogarnal blachy w quattro a to oske wykorzystal jako dawce podzespolow oszczedzajac sobie w ten sposob modyfikacji nadwozia czyli podnoszenia tunelu srodkowego, ciecia podlogi bagaznika etc...Rosper85 pisze:z tego co wiem to w radomiu stoi drugie takie samo.... tylko na części... rozkompletowany środek itp;p i właśnie 2.3 quatro:)) także prawdopodobnie kupię też i to:)) i powoli może sie spróbuje zrobić swapa motorku i napędu:)
tym niemniej 3mam kciuki, jakakolwiek droge obierzesz <ok>
jeśli chodzi o lakier... to na pewno auto musi być poddane temu zabiegowi, bo jednak swoje lata ma.... i jest pare poprawek.... np z maski praktycznie cały klar zszedł..... ale jeśli mi nic nie odbije to auto zostanie także w oryginalnym kolorze....Marcin_89 pisze:Super autko, bardzo mnie się podoba sylwetka B2, tym bardziej w wersji 4000 :mrgreen:
Jakbyś ją malował, to na czarno, zapodaj jakieś zdjęcia wnętrza.
no i to auto nie będzie raczej służyło to ścigania się:)) od tego jest golf... trochę się pomodzi jeszcze i będzie hulał jak należy:) Audi ma być autem do toczenia dużej felgi:)
-
- Forum Audi 80
no nie zartuj Kolego ze juz sie poddales i przedajesz fur...?Rosper85 pisze:http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C11554891
niedawno zrobiłem parę fotek środka.... oto one:
tutaj parę świeżych fotek jak audi w miarę czyste wygląda )
a tutaj przymiarka felgi na ten sezon... 17" AZEV ..
opona z tyłu trochę baloniasta jak na razie, ale wieczorem może coś będe miał....
przód jest 205/40 a Tył 235/50 to jest trochę różnicy, tył jak na razie trze o nadkola i uniemożliwia poruszanie się.... ale niech ja tylko dorwę oponki na tył... rant idzie w polerkę i latamy
no i w niedalekiej przyszłości trochę lakierowania czeka.. chromowane elementy odświeżyć... delikatnie położyć na glebę i dla mnie będzie miazga <ok>
tutaj parę świeżych fotek jak audi w miarę czyste wygląda )
a tutaj przymiarka felgi na ten sezon... 17" AZEV ..
opona z tyłu trochę baloniasta jak na razie, ale wieczorem może coś będe miał....
przód jest 205/40 a Tył 235/50 to jest trochę różnicy, tył jak na razie trze o nadkola i uniemożliwia poruszanie się.... ale niech ja tylko dorwę oponki na tył... rant idzie w polerkę i latamy
no i w niedalekiej przyszłości trochę lakierowania czeka.. chromowane elementy odświeżyć... delikatnie położyć na glebę i dla mnie będzie miazga <ok>
-
- Forum Audi 80