[80 B4 1.9 TDI 1Z] Narodziny nowej gwiazdy :) he...
- Wilczek174
- Forum Audi 80
[80 B4 1.9 TDI 1Z] Narodziny nowej gwiazdy :) he...
Witam Wszystkich klubowiczów :lol:
Jestem z Lublina a to moja kochana b4 Dopiero zaczynam swoją drogę z Audi ale już kocham te autka ZAWSZE WIERNY AUDI !!
Hmm... właśnie dostałem swoją pierwsza pracę no i za zarobione pieniądze planuje troszkę zrezować swoje autko...
w Planach: :roll:
Zderzak przedni z halogenami
Grill sportowy lub cały chromowany
Kierownica Audi S-line
Podnośniki elektryczne szyb przednich
Zegary (jeszcze nie zdecydowałem jakie) + ramki aluminiowe na zegary
Wydech sportowy Mugen
to na początek, w miarę upływu czasu i nowych pomysłów będę tu dorzucał dalsze plany
Jestem z Lublina a to moja kochana b4 Dopiero zaczynam swoją drogę z Audi ale już kocham te autka ZAWSZE WIERNY AUDI !!
Hmm... właśnie dostałem swoją pierwsza pracę no i za zarobione pieniądze planuje troszkę zrezować swoje autko...
w Planach: :roll:
Zderzak przedni z halogenami
Grill sportowy lub cały chromowany
Kierownica Audi S-line
Podnośniki elektryczne szyb przednich
Zegary (jeszcze nie zdecydowałem jakie) + ramki aluminiowe na zegary
Wydech sportowy Mugen
to na początek, w miarę upływu czasu i nowych pomysłów będę tu dorzucał dalsze plany
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, 22:49 przez Wilczek174, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wilczek174
- Forum Audi 80
- krzysiek11
- Forum Audi 80
- Wilczek174
- Forum Audi 80
- Wilczek174
- Forum Audi 80
dzieki wszystkim za miłe komentarze !! właśnie dzisiaj mi przyszło pismo z ubezpieczalni że przekazem pocztowym przyjdzie mi 1100 zł z czego niezmiernie się ciesze :mrgreen: miała być sprawa, miałem po swojej stronie policjanta, wina była gościa ale sie nie chciał przyznać , no i już czekałem na zawiadomienie kiedy sprawa a tu Taka miła niespodzianka... czyżby się przyznał ?? :mrgreen: sprawiedliwości stało się za dość... !! a Niuni nic się oczywiście nie stało tylko zderzak spadł z haczyków ale już jest ok