Od pewnego czasu moja obecność na forum, moja aktywność jako usera oraz moja działalność jako moderatora jest bardzo wątpliwa. Nie jest to spowodowane tym, że quattrówka zmieniła właściciela, ale raczej tym, że czasu na podwójne życie (realne i to wirtualne) jest naprawdę bardzo mało. Z Klubem związany byłem od pierwszych dni jego istnienia. Przez te lata poznałem naprawdę świetnych ludzi mających pasje, marzenia i pragnienia. Możecie mi wierzyć lub nie, ale naprawdę Was polubiłem a forum przez jakiś czas było dla mnie drugim (jak nie pierwszym) domem.
Wymagania stawiane Moderatorom i oczywiście Administratorom przez ewoluującą i ciągle rosnącą społeczność Klubu nie są łatwe, a ja nie chcę przyczyniać się do złego (mam nadzieję że takiego nigdy nie będzie) wizerunku działu moderującego, w skład którego wchodzą pseudomoderatorzy, którzy żadnej pracy i pomocy nie wnoszą. Nie chodzi przecież o to, żeby mieć zielony nick, ale o to żeby czynnie uczestniczyć w życiu Klubu - tego ostatniego ja właśnie nie mogę gwarantować.
Kończąc mój wywód filozoficzny chciałem Wam koledzy serdecznie podziękować za dotychczasową współpracę, przeprosić za moje zaniedbania i wyrazić nadzieję, że w niewielkim stopniu ale jednak wniosłem jakiś wkład w budowę Klubu i forum. Jedna 80 w rodzinie pozostaje i mam nadzieję, że nie będzie to nasze jedyne auto z Ingolstatd :mrgreen: Szczególne ukłony kieruję w stronę Administracji i Andrzeja - dzięki za daną mi szansę. Jednocześnie proszę o degradację do zwykłego usera