Audi B3 coupe i moja nowa czarnulka :)
kiera sportowa będzie i wydech nowy również tylko na razie muszę ją poskładać bo mam trochę roboty przy niej ale micha góra dwa i będzie cacy w końcu wiosna to długie dni przede mną Mam po urywane halogeny , nie działa mi szyberdach i szyba od pasażera tylko jak ja otworze od kierowcy , i spryskiwacze. Czy mógł by ktoś mi napisać jak wymontować halogeny ??
I na koniec fotka z dzisiejszego mycia Pozdrawiam
I na koniec fotka z dzisiejszego mycia Pozdrawiam
Formoza, odkręcasz tą jedną śrubkę w kierunku,wyjmujesz go i oczom ukazuje się śrubka bądź śrubki od halogenu.Tutaj od strony kierunku bo od strony rejestracji halogen jest tylko wkładany.To tak mniej więcej.Acha i dbaj o zderzak bo to spory rarytas.Baaardzo ciężko go dostać.Mam na myśli dokładkę Kamei.
Daj sobie z tym spokój.
Lepiej kup uszczelkę do maski, bo inaczej będzie szpetna szpara między nią a lampami i grillem.
Oznacza to tylko tyle, że po strzale ktoś się nie przyłożył do naprawy. Bo zapewne uszczelka była ściągana do malowania maski - a że uszczelka jest montowana na takie małe klipsy, które przy wyciąganiu się łamią, to efekt widać. Jakbyś klipsów potrzebował to w aso je mają. bodaj po 2 zł sztuka.
Z daleka tak niewiele widać, ale to i wymiana boczków na skórę i git.
Co Twój pies będzie matował tym papierem? ;>
Lepiej kup uszczelkę do maski, bo inaczej będzie szpetna szpara między nią a lampami i grillem.
Oznacza to tylko tyle, że po strzale ktoś się nie przyłożył do naprawy. Bo zapewne uszczelka była ściągana do malowania maski - a że uszczelka jest montowana na takie małe klipsy, które przy wyciąganiu się łamią, to efekt widać. Jakbyś klipsów potrzebował to w aso je mają. bodaj po 2 zł sztuka.
Z daleka tak niewiele widać, ale to i wymiana boczków na skórę i git.
Co Twój pies będzie matował tym papierem? ;>
No prawie. Najpierw trzy imbusy z podłokietnika, jak masz wyrobione to może być ciężko. Chyba 4ka ten imbus jak pamiętam. Klamka - śrubka jest do odkręcenia po pociągnięciu za klamkę. Dalej, dwa metalowe "haczyki" na których był zaczepiony podłokietnik i śrubka nad zamkiem drzwi. Teraz z wyczuciem do góry, powinno pójść gładkoslugs pisze:odkręcasz rączki - 3 imbusy, wyciągasz klamkę. łapiesz za boczek i targasz go do góry.
Dzisiaj rozebrałem tapicerkę gdyż chciałem zobaczyć czemu nie działa mi elektryczna szyba ku mojemu zaskoczeniu zauważyłem że w ogóle nie mia podciągniętych kabli które powinienem podłączyć. Jak powinienem to zrobić gdzie podłączyć kable by szyby działały ?? Sorry że tak męczę ale to moje pierwsze takie audi i nie chce go po psuć