Tył nie, a przód zobacz na forum jak się przyciemniaKoralB3 pisze:Kołpaki bedą wymieniane pewnie na alusy
A tu ciemne lampy jak sie widzi.?
[url=http://5gbe.s2.uped.de/audi_tasma_lampy_mini.png]Obrazek[/url][url=http://5gbe.s2.uped.de/audi_tu_mini.png]Obrazek[/url]
B3 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Mam podobne zdanie co Olszak. Zmien kierunki na dymione z przodu lub biale, lampy od avanta na tyl + ewentualnie blenda od 90 i jest super.
A jak juz ciemne chcesz z tylu to tylko oryginal ciemnych lamp od helli (np. ja takie mam, ale dopiero po prawie 4 latach szukania :mrgreen: ) a wystepuja one w konfiguracji z blenda i bez, tylko ze ciezko dostac w dobrym stanie bo to naprawde rarytas :mrgreen: Ale nie sciemniaj nic sam bo tylko zeszpeci to wyglad.
A co do reszty to jak przedmowcy - porzadnie go "odchwascic" trzeba i dopiero modzic.
Powodzenia w kazdym razie bo ladna b3 moze z tego byc :mrgreen:
A jak juz ciemne chcesz z tylu to tylko oryginal ciemnych lamp od helli (np. ja takie mam, ale dopiero po prawie 4 latach szukania :mrgreen: ) a wystepuja one w konfiguracji z blenda i bez, tylko ze ciezko dostac w dobrym stanie bo to naprawde rarytas :mrgreen: Ale nie sciemniaj nic sam bo tylko zeszpeci to wyglad.
A co do reszty to jak przedmowcy - porzadnie go "odchwascic" trzeba i dopiero modzic.
Powodzenia w kazdym razie bo ladna b3 moze z tego byc :mrgreen:
Ciepło,Ciepło ale oczywiste ze jak ja cos chce zrobic przy samochodzie to pogoda sie psuje.. :-x Dzis wracałem do domu ze szkoły i mówie do Kolegi no ładna pogoda to jutro wreszcie cos przy audi zrobie albo dzis..wchodze do domu wychodze do dziewczyny i oczywiscie deszcz!! :evil: A moja babcia stoi sobie grzecznie i czeka na nowy mieszek oraz po swietach wizyta u mechanika
Wymiana:
-Filtry (gazu/powietrza)
-poduszki pod silnikiem i pewnie pod skrzynią
-wym.oleju
a tu fotka:
Pomódlcie sie ze mną za dobrą pogode.xD
Wymiana:
-Filtry (gazu/powietrza)
-poduszki pod silnikiem i pewnie pod skrzynią
-wym.oleju
a tu fotka:
Pomódlcie sie ze mną za dobrą pogode.xD
Wczoraj byłem na wsi wymieniłem koła,pokrowce oraz wycieraczki..Nadal czekam na mieszek powinien dojsc w tym tyg. Według mnie audiola bez kocich pokrowców lepiej wygląda :roll:
Demontaż 8-)
Zakładanie :mrgreen: (fotki jeszcze przed naciąganiem)
a tu 2 fotki z wymiany kół bo miałem ręce brudne i nie miałem jak fot robic
Babcia wygląda tak :->
Teraz tylko czekam na mechanika i do wymiany zostało:
- filtry
- poduszki pod silnikiem
- linka od gazu
a Teraz od środka
- schowek
- nakładki na pokrętła od siedzen
- zapalniczka
wszystkie te czesci moze bede miał niedługo ponieważ mam dobrego znajomego który ma audiole na częsci wiec teraz tylko kwestia czasu zeby okazało sie czy są one dostępne czy nie :mrgreen:
Demontaż 8-)
Zakładanie :mrgreen: (fotki jeszcze przed naciąganiem)
a tu 2 fotki z wymiany kół bo miałem ręce brudne i nie miałem jak fot robic
Babcia wygląda tak :->
Teraz tylko czekam na mechanika i do wymiany zostało:
- filtry
- poduszki pod silnikiem
- linka od gazu
a Teraz od środka
- schowek
- nakładki na pokrętła od siedzen
- zapalniczka
wszystkie te czesci moze bede miał niedługo ponieważ mam dobrego znajomego który ma audiole na częsci wiec teraz tylko kwestia czasu zeby okazało sie czy są one dostępne czy nie :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub