I wygląda bardzo dobrze ale jak wsadzi to się wysłucha tyle co ja... :roll: Pomarańczowe kierunki <rotfl2> a potem różowy plusz na kiere... Lepiej Zbieraj siano na S2 8-)kacper85 pisze:Taa teraz jak sam wrzucił do siebie to tylko wszystkim go wciska hi hi hi.Olszak pisze:FK mi się widzi
Choć fakt że w cupie B4 mogło by to jakoś wyglądać...
Audi Coupe"Vulcan Schwarz" nima :(
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zobaczymy jak będzie ostatnio wole coś pozwiedzać niż jakoś kase inwestować w auto chyba sie starzeje <ok>Zayebatsu pisze:I wygląda bardzo dobrze ale jak wsadzi to się wysłucha tyle co ja... :roll: Pomarańczowe kierunki <rotfl2> a potem różowy plusz na kiere... Lepiej Zbieraj siano na S2 8-)
jak kupisz i zarobisz na swój samochód to również bardzo chętnie skomentuje... 8-)grinch pisze:... Mieszkać w górach i znowu popełnić ten sam błąd a mianowicie kupić inwalidę <osohozi>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a jakKLAKSON pisze:barto-team, Dobrze Barcie, dobrze. Krótko z ludzmi takimi jak osoba wyżej. <ok>
wiesz co obserwowałem rynek quattro od listopada do dnia dzisiejszego i niema nic zadowalającego z quattro niestety prawda jest taka, że quattro w dobrym stanie to jest duży rarytasgornik pisze:A jak zarobiłem i kupiłem własne auto. Więc się wypowiem, brak quattro w górach to pomyłka chociaż auto jest ładne oprócz za małych kół na lato. Nie wiem dlaczego nie szukałeś quattro. Czy może szukałeś, a nie było nic zadowalającego?
dokładnie MistrzuZayebatsu pisze:1gar to mu cyganie buchneli <rotfl2> a wzamian dali 6 zaworów. Barto wi co kupil i to jego wybór więc nie wiem po co te wywody niektórych.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: