Proszę, dwa zdjęcia jak wygląda mój samochód. Powoli wychodzi z mroków :mrgreen:
Idę co nie co koło niego zrobić, zobaczymy jak reszta blacharki "siądzie".
Podoba się? Staram się zachować wszystkie linie nadwozia i stąd takie ślamazarne tempo... Wolę zrobić wolniej a dokładniej :->
Jeszcze zostało mi do zrobienia wkręcenie prawej lampy, atrapa, podpięcie chłodnicy, filtra powietrza, żarówki, linki do otwierania maski, listwy pod reflektorami i to tyle. Chyba całe sztukowanie za mną :mrgreen:
Dokładnie, na tych co mam na początku. Rant i czoło szprych idzie w polerkę, reszta w czerń.
Na początku będzie sam przód od 90'tki ale będę chciał sukcesywnie kompletować pakiet - czyli listwy boczne i tylni zderzak. Oczywiście zderzak tylni nie byłby malowany pod kolor lecz w czarny smolisty jak przód :mrgreen:
acha czyli będzie 90 w TD jak trza aaa ostatnie pytanko co do tylnich lamp będziesz zmieniał na czerwień czy Tresery bo te co masz trochę jak by wyblakły
Obrales dobry kierunek, juz nie moge doczekać sie efektu koncowego, skoro juz teraz bez jednego oka ladnie wyglada... <ok> Czarny kolor + chromy zderzaków... Bedzie miodzio 8-)