wiecie ryk silnika to moge sobie w glosnikach puscic ;pAUDI_A6 pisze:Zayebatsu napisał/a:
Tyle że bociany nie brzmią tak jak benzyniaki
-Tato ten samochód jest zepsuty?
-Nie synku to diesel.
Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą
To samo miałem napisać pare postów wcześniej, ale nie chciałem zaśmiecać tematu <ok>AUDI_A6 pisze:
-Tato ten samochód jest zepsuty?
-Nie synku to diesel.
Ten teks jest poprostu idealny.
I tak będe wolal PB z gazem niż kręcące się do 4500 kopcące gnojowozy <ok>
Wiem wiem gaz jest do zapalniczek..... A ropa do czołgów, statków i fabryk :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Oj co ty gadasz Miałem TD teraz mam PB na sekwecji. W PB podoba mi się duży zakres obrotów - czyli można piłować. Ale brak jest tego momentu z TD gdzie czwórki się nie zapinało tylko zaraz 5tkę gaz do dechy i auto szło jak marzenie. W PB musiałem się nauczyć że 5 bieg jest do utrzymywania stałej prędkości a do przyśpieszania 3ka i 4ka Każdy silnik ma swoje plusy i minusy.I tak będe wolal PB z gazem niż kręcące się do 4500 kopcące gnojowozy <ok>
Wiem wiem gaz jest do zapalniczek..... A ropa do czołgów, statków i fabryk :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ano nie ma co sie kłócić. Każdy sobie dogrywa i trzeba to odebrać jako jaja i tyle. Też czasami zbijam się z dizlów, bo ciągle słyszę złe słowa o PB ewentualnie z gazem. Ale walić to chłopaki :mrgreen:
Niki20, yy no ja też mam nadzieje, że nie tylko pooglądamy swoje autka, ale też wspólnie się pogościmy :mrgreen:
Niki20, yy no ja też mam nadzieje, że nie tylko pooglądamy swoje autka, ale też wspólnie się pogościmy :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kurtfa od wczoraj walczę z doładowaniem, nie mam nerwów. 1Bar to wszystko, nic więcej. Przepływka, N75, DV, szczelność okej więc nie wiem. Ale jak słyszę takie słowa pochwały to aż chce się walczyć dalej z tym. Muszę dziś to zrobić wkońcu sobota dzisiaj :mrgreen:
Hamowni jak pisałem już kilka razy prędko nie będzie. Mam kupę innych wydatków na które muszę ciężko ciulać kasę
Hamowni jak pisałem już kilka razy prędko nie będzie. Mam kupę innych wydatków na które muszę ciężko ciulać kasę
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt: