A co do foteli to coś takiego tylko nie ma przodu ;/ ale jak coś znajdę to wklejędżanas pisze:quick Autko kupiłem już z tym zderzaczkiem niemiec wymieniał na własny portfel, co do grilla to na razie jeździ tak jak jest jak dorwę RS2 to będzie to uwidocznione na zdjęciach nowych choć nie są to tanie części za design niestety się płaci ale małymi kroczkami do przodu oczywiście lusterka jak się trafią tak samo do wymiany :->
Cabrio Typ89 [2.8 AAH]
Ja właśnie przyglądałem się tym fotelom w cabrio quicka faktycznie inaczej leżą na podłodze, dodatkowo boczki są inne, bo brak w nich miejsc na masy bezpieczeństwa. Pasy są zintegrowane w fotelu. Czy to prawda, że te fotele są pirotechniczne?
A tych grilli na allegro nie widziałem zaraz zerknę
Ogólnie to przypuszczam, że gdybym nie kupił swojej, to kupiłbym tą, bo podobała mi się jak pojawiła się na otomoto cena też była dobra, a roczek młodsza i silniczek ciut mocniejszy.
Bardzo ładne masz te wozidełko
A tych grilli na allegro nie widziałem zaraz zerknę
Ogólnie to przypuszczam, że gdybym nie kupił swojej, to kupiłbym tą, bo podobała mi się jak pojawiła się na otomoto cena też była dobra, a roczek młodsza i silniczek ciut mocniejszy.
Bardzo ładne masz te wozidełko
http://www.allegro.pl/item990593417_aud ... grill.html tu jest ten grill
WHAT!? Wiesz jak człowieka zestresować Teraz spadnie mi wydajność w pracyATLAS pisze:Czy to prawda, że te fotele są pirotechniczne?
Co do foteli to polecam każdemu. Super wygodne. Minusem jest to, że zajmują więcej miejsca i ciężko o miejsce na nogi dla pasażera z tyłu. Co do spraw wizualnych ważne aby dobrze pochylić je do tyłu. Wtedy fajnie komponują się z linią auta. Inaczej wyglądają jak jakieś wielkie krzesła z wysokim oparciem w Zamku Królewskim..
Mniej więcej coś takiego:
Te tutaj są prawie w pionie i wg. mnie wyglądają wówczas bardzo masywnie i niefajnie.
Niestety nie posiadam swoich zdjęć, które pokazałyby optymalne ustawienie, więc zapożyczę zdjęcia od kolegi Antona.
Widziałem je kiedyś na ebay.de to aukcja wisiała chyba dwa dni. Cena ok. 6000 PLN w przeliczeniu na złotówki.
Tak właśnie o te foteliki mi chodziło wiem że one mają zintegrowane pasy i stare boczki trzeba by wymienić no ale zobaczę ewentualnie zostanie opcja starych + nowe obszycie
Atlas podoba mi się Twoje wykończenie w drewienku szukałem takiego do siebie no ale znalazłem chyba coś innego tzn w innym odcieniu kupione z forum lecz niekompletne tylko na drzwi i tylne boczki ;/ jak na razie dalsze poszukiwania reszty trwają jak cyknę focie to pokaże jakie
Atlas podoba mi się Twoje wykończenie w drewienku szukałem takiego do siebie no ale znalazłem chyba coś innego tzn w innym odcieniu kupione z forum lecz niekompletne tylko na drzwi i tylne boczki ;/ jak na razie dalsze poszukiwania reszty trwają jak cyknę focie to pokaże jakie
No bezdasznik jest piękny i ten silniczek ^" a propos foteli, to ja mam właśnie te duże kubły, no i są mega fajne ja jestem człowiekiem nie wielkiej postury (169cm wzrosu) no i praktycznie cały się w nich chowam no i przy otwartym dachu praktycznie nie wieje nawet przy większych prędkościach zdjęcia są w temacie o moim bezdaszniku
maniek75 myślę że będę jak mi nic nieplanowanego wyskoczy jak do tej pory jestem na liście
Słonik właśnie jestem w trakcie polerowania rancików jeszcze troche wypocin i koła będą git a z glebą to ewentualnie tylko tył bym bardziej posadził bo przód jest na styk przez progi zwalniające a co do lamp to jakoś średnio US mi się podobają ewentualnie same kierunki zmienic na czerwone .
Słonik właśnie jestem w trakcie polerowania rancików jeszcze troche wypocin i koła będą git a z glebą to ewentualnie tylko tył bym bardziej posadził bo przód jest na styk przez progi zwalniające a co do lamp to jakoś średnio US mi się podobają ewentualnie same kierunki zmienic na czerwone .