..::Audi Coupe by Ezumaru::.. => Str. 1 <= Pożegnanie
Ożywienie wątku,zrobiłem w końcu jakieś zdjęcia.Na razie tylko wnętrze,nie mam czasu [już niedługo]na porządne umycie i wypolerowanie niuni.Jak tylko to zrobię będą foty.
Nie przedłużając :
Nie przedłużając :
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 22:39 przez Ezumaru, łącznie zmieniany 2 razy.
Ezumaru pisze:Mi takie bajery niepotrzebne,cieszę się jazdą tym co mam,a na silnik nie narzekam.Tak na marginesie to tym nie da się jechać jak traktorem...ktoś tu jest bardzo wygodnicki,nie lubie mieć w aucie tych wszystkich bajerów.Wolę czuć że jadę.
Każdy lubi to co chce...... w sumie masz racje, ale brak klimy to minus dla tego auta
Dodatki wcale nie przeszkadzają w jeździe.
Ale swoja drogą to nie są niezbędne. Ja u siebie z wypasu mam: elek.szyber i lustra oraz Qi 7a :lol:
Klimy bym nie chciał. Fakt, że ciężko wytrzymać w upały, szczególnie jak auto się nagrzeje, ale jechałem ostatnio z kumplem i załączyliśmy klimę. Na drugi dzień ciągnąłem nosem.
Elektryka szyb jest bardziej potrzebna, a na pewno bardziej od luster.
Ale swoja drogą to nie są niezbędne. Ja u siebie z wypasu mam: elek.szyber i lustra oraz Qi 7a :lol:
Klimy bym nie chciał. Fakt, że ciężko wytrzymać w upały, szczególnie jak auto się nagrzeje, ale jechałem ostatnio z kumplem i załączyliśmy klimę. Na drugi dzień ciągnąłem nosem.
Elektryka szyb jest bardziej potrzebna, a na pewno bardziej od luster.
A ja mam elektryczne : szyby, szyber i lusterka. Szyber otwieram tylko jak gdzies auto zostawiam zeby w srodku sie tak nie grzalo ( chociaz przyciemniane szyby duzo daja jak auto stoi w sloncu ), elektryczne szyby musza byc w przypadku jak ma sie przyciemniane szyby z przodu bo przed Palami zawsze odrazu dwie otwiram zeby nie bylo :mrgreen:, a lusterka tez sie przydaja.
Ps. Ta tapicerka bardzo ladnie wyglada bo mam taka u siebie jedyny problem to na fotelach widac kazda plamke ale cos za cos ja napewno bym swojej nie zamienil na ciemniejsza.
Ps. Ta tapicerka bardzo ladnie wyglada bo mam taka u siebie jedyny problem to na fotelach widac kazda plamke ale cos za cos ja napewno bym swojej nie zamienil na ciemniejsza.