[B3 2.0 8v 115KM] B3 by misiek440 (foty na str2)
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
autko sysunia. ja tez pierwszy raz spotkałem sie ze skórą w b3. pochwal sie jeszcze jakie ma wyposażenie. wyglada zaje............ te tylne ściemnione lampy są bardzo fajnie i nie czepiać sie ich prosze!!!!!!!!!!!!!!! jedynie z przodu zmienił był te kierunki na białe (jak juz ktos wcześniej zasugerował) i grill na siatexowy. jestem pod wrażeniem tego auta.
co do wyposażenie to go nie ma zawiele , aprzyciekmnione lampy tez mi sie podobaja nawet bardzo
skóra+podgrzewane fotele, refulacja fotela kierwcy na wysokośc, szyberdach manualny, wspomoagnaie wkrótce bedą elektryczne szybki jak tylko kasy troche uciułam, a wplanach przyciemnie nie tylnych szybek, i zmiana kierunków na białe, na maske z b4 narazie mnie niestać
na zdjęciach nie widać ale jest ona troche obizona i na progrsywnych spręzynach - nie wiem ile ale jak iweżdaqłem na podnośnik w wrasztacie to według targaliśmy za błotniki żeby tlko wszedł podnośnik
ale zanim zabore sie za szybki,szybki maske itp to chce doprowadzić ja do idealnego stanu technicznego i wrzucic gaz
narazie wymieniłem całe zawieszenie z prodzu gałki stabiliizatory amorki łożyska osłony tulejii
dalej walcze z obotami i z zegarami co się przycinają jak się z tym uporam to zajme się wyglądem i wyposażeniem
fajnie że wam się podoba tak jak i mi
ps.
aha mam jeszce alu chodniczki :mrgreen:
skóra+podgrzewane fotele, refulacja fotela kierwcy na wysokośc, szyberdach manualny, wspomoagnaie wkrótce bedą elektryczne szybki jak tylko kasy troche uciułam, a wplanach przyciemnie nie tylnych szybek, i zmiana kierunków na białe, na maske z b4 narazie mnie niestać
na zdjęciach nie widać ale jest ona troche obizona i na progrsywnych spręzynach - nie wiem ile ale jak iweżdaqłem na podnośnik w wrasztacie to według targaliśmy za błotniki żeby tlko wszedł podnośnik
ale zanim zabore sie za szybki,szybki maske itp to chce doprowadzić ja do idealnego stanu technicznego i wrzucic gaz
narazie wymieniłem całe zawieszenie z prodzu gałki stabiliizatory amorki łożyska osłony tulejii
dalej walcze z obotami i z zegarami co się przycinają jak się z tym uporam to zajme się wyglądem i wyposażeniem
fajnie że wam się podoba tak jak i mi
ps.
aha mam jeszce alu chodniczki :mrgreen:
kolego popatrz na datę postu, te zdjęcia są deczko nieaktualne a odświeżył je kolega co chce zobaczyć zdjęcia w skórze ,
Pare fotek wnętrza (sorki nie było posprzątane ) a i przy okazji kilka nowych fotek
od tego czasu zostało zrobione:
Wymiana kabelków(sentech),kopułki(beru),palca(beru),świece (NGK)
Wymiana kompletna zawieszenia (amorki przod Sachs olejowe) tył Billstein(gazowe)
Założona Instalacja LPG (pierwsza generacja z kompensacją)
Sprężynki -40 Jamex progresywne (dzieki Solskier)
Wymienione wszytkie paski
Założone nowe opnki z przodu Uniroyal p550 (rain type) 195/50/50
Wymieniona przepływka (stara się tuninguje )
Wymienione czujniki Temp oraz spalania stukowego
Naprawione liczniki km oraz wsadzone czerwone podświetlanie
W planach (to w ciągu dwóch najbliższych miesięcy)
Wymiana szklanek i uszczelniaczy zaworowych
Elektryczne szybki -narazie na przód (już idą)
wymian łożysk z przodu na SKF
w dalszych planach jest założenie dystansów około 10 mm jednak tu duży koszt chyba że macie kogoś kto w normalnych pieniążkach wykona) , obszycie boczków foteli i boczków w drzwiach w kremowej skórze (bo już te się trochę wysłużyły i są już lekko przyniszczone, chyba będą robione metodą kolegi Ogr'a).
Na przyszły rok malowanie i poprawki blacharskie (niestety Golfiarz przestawił mi lekko klape bagażnika i uszkodził kawałek pasa tylnego (wgięty) a z przodu ktoś mi się sparł na zderzaku i się lekko linie rozjechały
/to chyba tyle <ok>
Naprawiona Elektryczna regulacja lamp
Wymieniony komplet uszczelnienia pod wtryski
Pare fotek wnętrza (sorki nie było posprzątane ) a i przy okazji kilka nowych fotek
od tego czasu zostało zrobione:
Wymiana kabelków(sentech),kopułki(beru),palca(beru),świece (NGK)
Wymiana kompletna zawieszenia (amorki przod Sachs olejowe) tył Billstein(gazowe)
Założona Instalacja LPG (pierwsza generacja z kompensacją)
Sprężynki -40 Jamex progresywne (dzieki Solskier)
Wymienione wszytkie paski
Założone nowe opnki z przodu Uniroyal p550 (rain type) 195/50/50
Wymieniona przepływka (stara się tuninguje )
Wymienione czujniki Temp oraz spalania stukowego
Naprawione liczniki km oraz wsadzone czerwone podświetlanie
W planach (to w ciągu dwóch najbliższych miesięcy)
Wymiana szklanek i uszczelniaczy zaworowych
Elektryczne szybki -narazie na przód (już idą)
wymian łożysk z przodu na SKF
w dalszych planach jest założenie dystansów około 10 mm jednak tu duży koszt chyba że macie kogoś kto w normalnych pieniążkach wykona) , obszycie boczków foteli i boczków w drzwiach w kremowej skórze (bo już te się trochę wysłużyły i są już lekko przyniszczone, chyba będą robione metodą kolegi Ogr'a).
Na przyszły rok malowanie i poprawki blacharskie (niestety Golfiarz przestawił mi lekko klape bagażnika i uszkodził kawałek pasa tylnego (wgięty) a z przodu ktoś mi się sparł na zderzaku i się lekko linie rozjechały
/to chyba tyle <ok>
Naprawiona Elektryczna regulacja lamp
Wymieniony komplet uszczelnienia pod wtryski
Ostatnio zmieniony 20 lip 2008, 11:39 przez misiek440, łącznie zmieniany 1 raz.