Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To kup strukturę do zderzaka powinno pomuc
http://allegro.pl/item993632937_spray_l ... 500ml.html
hehe w tym samym czasie to napisalismy
http://allegro.pl/item993632937_spray_l ... 500ml.html
hehe w tym samym czasie to napisalismy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś je wywaliłem <ok>mexi pisze:Audi fajne ale ja bym wywalił te pokrowce.
Trepek, w przypadku gratów od 80 jest troche łatwiej, bo jest ich więcej i łatwo upolować w dobrym stanie, by ori 80 zrobić potrzebny mi jest tylko przedni zderzak, bo ori światła przód i tył od 80 mam
P.S. Cały czas sie zastanawiam co zrobić, na 90% jednak będzie doprowadzenie z zewnątrz do serii... No chyba że ktoś odkupi ten zderzak :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Koledzy, proszę pomóżcie, podpowiedzcie mi co mam zrobić, bo ja już się pogubiłem
Tak wygląda ten zchrzaniony zderzak, lakier położony starannie, tylko że zupełnie niepotrzebnie pomalowana górna część zderzaka i na dodatek ori struktura zeszlifowana :evil:
Tak to wygląda z bliska, góra i dół jednakowe, a tak być nie powinno, bo to nie wygląda dobrze :roll:
Dla porównania ori zderzak, tak powinna wyglądać góra tego 90tkowego i tak wyglądają listwy z 90 i góra przedniego zderzaka...
Tak to wygląda z zamontowanymi listwami
A tak na aucie
A tak wygląda środek po wywaleniu pokrowców, przedostatnia fotka pokazuje zdewastowany fotel kierowcy :evil:
Czekam na komentarze, nie tylko te pozytywne...
Tak wygląda ten zchrzaniony zderzak, lakier położony starannie, tylko że zupełnie niepotrzebnie pomalowana górna część zderzaka i na dodatek ori struktura zeszlifowana :evil:
Tak to wygląda z bliska, góra i dół jednakowe, a tak być nie powinno, bo to nie wygląda dobrze :roll:
Dla porównania ori zderzak, tak powinna wyglądać góra tego 90tkowego i tak wyglądają listwy z 90 i góra przedniego zderzaka...
Tak to wygląda z zamontowanymi listwami
A tak na aucie
A tak wygląda środek po wywaleniu pokrowców, przedostatnia fotka pokazuje zdewastowany fotel kierowcy :evil:
Czekam na komentarze, nie tylko te pozytywne...
Ja bym ten zderzak zostawił, tylko dlatego że podoba mi się w nim ta chrom listwa.
Ale generalnie lepiej wygladałby przód ze zderzakiem z 80ki i lampami z 80ki z pomaranczowymi kierunkami. Ciężka decyzja
Fotele aż tak tragiczne nie są, dobrze że wywaliłeś pokrowce.
Jak nie chcesz german'a to jeszcze Cult pozostaje, czyli właśnie takie dopieszczenie auta z ładną felgą i smaczkami z epoki jakbyś w takim kierunku chciał isć <ok>
Ale generalnie lepiej wygladałby przód ze zderzakiem z 80ki i lampami z 80ki z pomaranczowymi kierunkami. Ciężka decyzja
Fotele aż tak tragiczne nie są, dobrze że wywaliłeś pokrowce.
Jak nie chcesz german'a to jeszcze Cult pozostaje, czyli właśnie takie dopieszczenie auta z ładną felgą i smaczkami z epoki jakbyś w takim kierunku chciał isć <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, idź w 90 tyle już masz pakietu że szkoda to teraz rozwalać zderzak przecież możesz zostawić na jakiś czas a jak ci się trafi okazyjnie w dobrym stanie, zderzak wtedy zmienisz , i dobrze myślisz w doposażenie jej , a co do tapicerki jak już to też od 90 i z przodu kubełki tak jak teraz są te
PS i chlapacze też zostaw
PS i chlapacze też zostaw
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wujo1, chyba tak właśnie zrobie, właśnie dorwałem tylne krótkie listewki na alle w super cenie, więc jednak będzie pewno 90 :roll:
Chlapacze miały zostać, niestety śruby które je mocowały były tak zgnite, że nie dało się ich odkręcić i chlapacze przy demontażu uszkodziły mi się, a bez ich demontażu nie ruszyłbym zderzaka :evil:
Co do tapicerki z 90, to czym ona się różni od tej z 80 ?? Fotele mam kubełki i to wcale nie wysiedziane, więc mogą zostać, przy czym w planach mam obicie ich i kanapy z tyłu od nowa nowym, szarym welurem, to samo chce zrobić z boczkami drzwi, ale muszę upolować komplet boczków pod elektrykę :roll: Tapicer wycenił mi renowacje wnętrza (boczki, fotele i kanapa oraz podsufitka) na około 1000PLN, ale przynajmniej będe miał wnętrze jak w nowym aucie 8-)
Chlapacze miały zostać, niestety śruby które je mocowały były tak zgnite, że nie dało się ich odkręcić i chlapacze przy demontażu uszkodziły mi się, a bez ich demontażu nie ruszyłbym zderzaka :evil:
Co do tapicerki z 90, to czym ona się różni od tej z 80 ?? Fotele mam kubełki i to wcale nie wysiedziane, więc mogą zostać, przy czym w planach mam obicie ich i kanapy z tyłu od nowa nowym, szarym welurem, to samo chce zrobić z boczkami drzwi, ale muszę upolować komplet boczków pod elektrykę :roll: Tapicer wycenił mi renowacje wnętrza (boczki, fotele i kanapa oraz podsufitka) na około 1000PLN, ale przynajmniej będe miał wnętrze jak w nowym aucie 8-)