Pierwsze słyszę żeby 90 miało jakieś inne fotele robione specjalnie dla tej wersji. W A80 są tylko zwykłe i kubełki Tylna kanapa to co innego, bo tam jest wiele typów.wujo1 pisze:a co do tapicerki jak już to też od 90 i z przodu kubełki tak jak teraz są te
Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To autko nigdy nie było i nie będzie 90ką i to nawet stylistycznie, bo wszyscy zapominają o jednym najważniejszym detalu. O chromowanych listwy wokół szyby przedniej i tylnej, a także bocznych. Bez tego auto wygląda jak ulep składany na później z lepszej A90 :mrgreen: Mi ogólnie nie pasuję chrom z 90 i jedynie podoba mi się wersja sport z czarnymi listwami zamiast chrom. Jednak są gusta i guściki więc o tym się nie dyskutuje. Ale aluski masz ładne. Dorzucisz te listwy wokół szyb i będzie 90tka jak ta lala
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi Sport, Dookoła szyb nie będe montować chromu, bo akurat to mi się nie podoba
Natomiast na drzwi i błotniki zamontuje listwy z chromem, mam już prawie komplet, kupiłem przed chwilą na tylne błotniki, poszukuje już tylko tej na przedni lewy i będzie komplecik <ok>
P.S. Pamiętaj, że nie każda 90 miała te listwy dookoła szyb i bardzo dobrze, bo akurat to nie jest fajne.
Natomiast na drzwi i błotniki zamontuje listwy z chromem, mam już prawie komplet, kupiłem przed chwilą na tylne błotniki, poszukuje już tylko tej na przedni lewy i będzie komplecik <ok>
P.S. Pamiętaj, że nie każda 90 miała te listwy dookoła szyb i bardzo dobrze, bo akurat to nie jest fajne.
'wujo1 napisał/a:
a co do tapicerki jak już to też od 90 i z przodu kubełki tak jak teraz są te
Pierwsze słyszę żeby 90 miało jakieś inne fotele robione specjalnie dla tej wersji. W A80 są tylko zwykłe i kubełki Tylna kanapa to co innego, bo tam jest wiele typów.
- Forum Audi 80
- Kontakt:
niepawelrybak15 pisze:Wujo, to było do mnie ?
marudzisz zobacz tu tylko od kierowcy trochę styrany a zagłówki możesz swoje obszyć i założyćpawelrybak15 pisze:W 90 był welur i przecież napisałem na poprzedniej stronie, że dam do obicia welurem swoje fotele i kanapę, wiem że to wyjdzie drogo, ale będzie wnętrze jak nowe. A te fotele z Twojego zdjęcia mają tragiczne zagłówki, rodem z Fiata Uno :lol:
http://moto.allegro.pl/item1004425441_k ... tanio.html
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiesz sam el szyber już jest dobrze a co do climatronic to środek można od 90 a w silniku czyli tam sprężarka itp to od TD :-| albo klima manualna dobre to niż nic
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 00:31 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
@pawelrybak15
Coś Ci się pomerdało w główce i to zdrowo - KAŻDA 90'tka miała ramkowe zagłówki rodem z Fiata Uno. Część jedynie miała z chromowaną obwódką jak ja miałem w swoim poprzenim JN'ie.
I to prawda, że nie każda 90'tka miała chromy wokół przedniej i tylnej szyby, wersja sport tego nie posiadała.
P.S.
Moje fotele pochodza z audi 90 z silnikiem 2.3 20V.
P.S.2.
Na tym forum pewna osoba ma do sprzedania pełne climatronik z b3.
Coś Ci się pomerdało w główce i to zdrowo - KAŻDA 90'tka miała ramkowe zagłówki rodem z Fiata Uno. Część jedynie miała z chromowaną obwódką jak ja miałem w swoim poprzenim JN'ie.
I to prawda, że nie każda 90'tka miała chromy wokół przedniej i tylnej szyby, wersja sport tego nie posiadała.
P.S.
Moje fotele pochodza z audi 90 z silnikiem 2.3 20V.
P.S.2.
Na tym forum pewna osoba ma do sprzedania pełne climatronik z b3.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2010, 00:38 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oj Trepek, Trepek, czytaj ze zrozumieniem
Czy ja napisałem gdzieś że nie każda 90 ma takie zagłówki :mrgreen: ?
Nie, ja napisałem że nie każda miała chromy dookoła szyb, a zagłówki mi sie nie podobają i takich u siebie nie założe, wolę dać do renowacji swoje fotele i reszte tapicerki oprócz boczków, bo muszę upolować wersje pod elektrykę
Wujo, elektryczny szyber to akurat nie problem, bo przekładasz silnik i kawałek podsufitki i już gotowe, ale ja bardzo bym chciał szklany
Czy ja napisałem gdzieś że nie każda 90 ma takie zagłówki :mrgreen: ?
Nie, ja napisałem że nie każda miała chromy dookoła szyb, a zagłówki mi sie nie podobają i takich u siebie nie założe, wolę dać do renowacji swoje fotele i reszte tapicerki oprócz boczków, bo muszę upolować wersje pod elektrykę
Wujo, elektryczny szyber to akurat nie problem, bo przekładasz silnik i kawałek podsufitki i już gotowe, ale ja bardzo bym chciał szklany