Uff.... właśnie złożyłem wozik :mrgreen: Zdjęcia szpiegowskie, tak na szybko aby dać przed smak porządnej sesji zdjęciowej, jakiej jeszcze moja czarnula nie miała.
Brakuje jeszcze gumy między maską a światłami, muszę obmyślić czym ją zamocowac.
Właśnie myślę, czy ją zostawić czy nie.
Na żywo lepiej wygląda, tutaj przebłysk od flash'a jest a tak naprawdę ma kolor lakieru mojego. Ot, trafiło się.
Jeszcze się namyślę co do tej nakładki
Wiadomo, coś nowego. Też się pierw zastanawiałem czy założyć ją czy nie ale jak się oswoiłem z tym to nawet nie głupie.
Dokladka zdecydowanie out, wg. mnie psuje caly urok przodu. Slicznie sie blyszczy lakier malowanych elementow, a co to bedzie jak ją wypastujesz...hoho :mrgreen: Gratki Grzesiu za wytrwalosc, zakladaj reszte chromów i koniecznie zapodaj fotki z wlaczonym pelnym oswietleniem <ok> No i obowiązkowo nie zapomnij o szkockiej <pijak> <ok>
No Kolego, przód kozacko wygląda, czekam na umycie całej Audi i zdjęcia, bo już widać, że zacnie będzie wyglądać :mrgreen:
Zazdroszczę Ci tych lamp z tyłu, przydałyby mi się do czarnej teraz hehe. Z tyłu mógłbyś wsadzić samą blendę pod tablicę i byłoby też ok, ale jak chcesz robić ją na 90, także... wszystko jasne <ok>
Jeszcze wiele do zrobienia przy samochodzie ale się nie poddaje :mrgreen:
Pojeżdżę trochę, zobaczę jak od wstrząsów i naprężeń poszególne elementy poukładają się i jeszcze raz podopasuję to do siebie.
Powiem Wam klubowicze, że brakowało mi klekotu tego diesla.
Marcin_89
Dzisiaj właśnie wsadziłem samą blendę pod rejestrację :mrgreen:
Zupełnie jak moja
Mordka z 90, reszta narazie seria :mrgreen:
Ale tą dokładke jednak bym wytrzasnął, widziałem to na realu na paru 80 i szpetne to jest
Jako, że dzisiaj słoneczko świeci, postanowiłem zrobić szybką sesję zdjęciową mojego samochodu. Bez przygotowań, bez pucowania, tak jak codziennie wygląda i jak się nią wożę.
Silnik.
Wnętrze.
Całość.
Nieźle jeden tylni kierunek prześwietliło :shock:
Przydałaby się polerka oraz tylni zderzak i boczne listwy od 90'tki.
Do środka trafi jeszcze okrągły pająk z b3. Alufelgii już się polerują.