Audi 80 B3 1.8 benz+gaz
Bastek pisze:djbojus, wrzuć jakiś opis..., fotki wnętrza... Co to, to takie niebieskie świecące??? <hmm> Co rąbią te naklejki przy emblemacie audi na tylnej klapie? <hmm>
a to takie niebieskie to sie chyba domyslacie to postojówki i zapomniałem audi jest z roku 1987 ale jak na swój wiek dobrze sie trzyma jestem z niej bardzo zadowolony
Moja audi dopadł pech.
Było to tak :Rano wyjechalem i pojechałem do miasta wszystko było dobrze zostawiłem moja niunie [ audi ] na parkingu , gdy wruciłem wsziadłem i odpaliłem i ruszyłem okolo 6 metrów a spod maski zaczelo sie kopcic i po chwili juz był ogien przyjechała straz pogieli maske i blotyniki i ugasili serduszko mojej niuni i to na tyle powstala w 87 roku wielkoa szkoda oto kilka fotek
<buu>
<buu> <buu> <buu> <buu> <buu> <buu> <buu> :cry:
Było to tak :Rano wyjechalem i pojechałem do miasta wszystko było dobrze zostawiłem moja niunie [ audi ] na parkingu , gdy wruciłem wsziadłem i odpaliłem i ruszyłem okolo 6 metrów a spod maski zaczelo sie kopcic i po chwili juz był ogien przyjechała straz pogieli maske i blotyniki i ugasili serduszko mojej niuni i to na tyle powstala w 87 roku wielkoa szkoda oto kilka fotek
<buu>
<buu> <buu> <buu> <buu> <buu> <buu> <buu> :cry:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: