B3 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Auto mi się podoba, ale z jednym wyjątkiem - LPG
Nie dawaj kierunków od Avanta, jak chcesz zmienić coś z tyłu to wrzucaj albo blendę z 90 i zostaw ori kierunki, albo wpakuj ori czarne lampy, będzie wypas
Z przodu zostaw wtedy tak jak jest teraz, albo naklej na ori pomarańczka lekko przyciemniającą folie, a w reflektorach pomaluj ramki na czarno i będzie git, pozdrawiam <ok>
Nie dawaj kierunków od Avanta, jak chcesz zmienić coś z tyłu to wrzucaj albo blendę z 90 i zostaw ori kierunki, albo wpakuj ori czarne lampy, będzie wypas
Z przodu zostaw wtedy tak jak jest teraz, albo naklej na ori pomarańczka lekko przyciemniającą folie, a w reflektorach pomaluj ramki na czarno i będzie git, pozdrawiam <ok>
Fajna B3, szczególnie kolorek :mrgreen:
Idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj <ok>
Ja bym jednak nie dawał folii na kierunki tak jak ci radzi pawelrybak15 bo nie zadobrze to wygląda, lepiej kup dymione albo białe (koszt naprawdę nie wielki).
Z tyłu fajnie wyglądałaby blenda z 90.
I zostaw siedzenia bez pokrowców bo dalej zalatuje polonezem
Idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj <ok>
Ja bym jednak nie dawał folii na kierunki tak jak ci radzi pawelrybak15 bo nie zadobrze to wygląda, lepiej kup dymione albo białe (koszt naprawdę nie wielki).
Z tyłu fajnie wyglądałaby blenda z 90.
I zostaw siedzenia bez pokrowców bo dalej zalatuje polonezem
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pare rzeczy dodanych mieszek doszedł więc założyłem,naklejeczka doszła dzisiaj także założyłem,audi idzie w czwartek na warsztat,na wymiane poduszek filtrów i miała isc na wymiane uszczelki na przodzie dzwi ale cena jaką wymyslili to 350zł (za uszczelke)
fotki
Mieszek:
wlepeczka:
radio na czas okreslony:
zapraszam do komentowania
fotki
Mieszek:
wlepeczka:
radio na czas okreslony:
zapraszam do komentowania
Wczoraj zamówiłem wkoncu listwe pod lampy,jutro jade odebrać dzis zszedłem zobaczyc jak to tam jest zamocowane,odrazu zdjąłem starą..Pozakładałem nowe sruby na atrape
Plany:
Jutro Listwa pod lampy i możliwe ze uszczelka przy masce.
Piątek/Sobota wymiana filtrów,poduszek pod silnikiem.
Jak będą fundusze to silniczek krokowy.
Plany:
Jutro Listwa pod lampy i możliwe ze uszczelka przy masce.
Piątek/Sobota wymiana filtrów,poduszek pod silnikiem.
Jak będą fundusze to silniczek krokowy.
Dzis byłem odebrac listwe próbowałem założyc ale trzeba ją wyprofilować..Najgorsze jest to że audi była bita z przodu na 100% widac to po ustawieniu lampy po lewej..oraz ramy nad grilem,bo jest malowana juz w innym kolorze..z tego co patrzyłem to listwa co była też musiała byc wymieniana bo widac ze też była odginana żeby weszło.
na tym zdjeciu widać co z lampą :-|
a tu mała przechadzka po Łodzi bez zębów
Listwa w domu czyszczenie uszczelek ze starej farby,musze znaleźć lakier albo jakąś farbe anty-korozyjną żeby pomalować tą.Wydawała mi sie robota na godzinke,ale widać ze musze troszke nad tym posiedziec..Będę musiał pobawić sie także z tą lampą zeby wszystko grało..
na tym zdjeciu widać co z lampą :-|
a tu mała przechadzka po Łodzi bez zębów
Listwa w domu czyszczenie uszczelek ze starej farby,musze znaleźć lakier albo jakąś farbe anty-korozyjną żeby pomalować tą.Wydawała mi sie robota na godzinke,ale widać ze musze troszke nad tym posiedziec..Będę musiał pobawić sie także z tą lampą zeby wszystko grało..
Listwa i lampy przestają pasować nawet po zahaczeniu rogiem. Moja bita nie była, ale miała parkingową kolizje w efekcie listwa miejscami nie leży idealnie a prawa lampa jest cofnięta z 2-3 mm. To że nasze autka maja po 20 lat i nie są znowu takie małe sprawia że wiele było choć przytartych i takie są efekty.