[80 B4, 2.0] Moja "luba" - Miłość od pierwszego sp
[80 B4, 2.0] Moja "luba" - Miłość od pierwszego sp
Moja najukochańsza:
Data pierwszej rejestracji - 11.1993r. Przebieg 158000 km. (troche mi sie w to nie chce wierzyć, ale autko to było zarejestrowane na gościa w wieku ok. 50 lat, zatem może i stan licznika jest prawdziwy)
Jestem jej drugim właścicielem, samochód od grudnia w kraju, silnik 2.0, 90 KM.
Taki prezent pod choinkę sobie zrobiłem :]
******************************************************************************************
******************************************************************************************
Data pierwszej rejestracji - 11.1993r. Przebieg 158000 km. (troche mi sie w to nie chce wierzyć, ale autko to było zarejestrowane na gościa w wieku ok. 50 lat, zatem może i stan licznika jest prawdziwy)
Jestem jej drugim właścicielem, samochód od grudnia w kraju, silnik 2.0, 90 KM.
Taki prezent pod choinkę sobie zrobiłem :]
-
- Forum Audi 80
Tak dokładnie. Z niemiec auto przyjechało na zimówkach i felgach stalowych, a na wiosne trzeba było coś zakupić (opony i felgi) to sobie myśle czemu nie 16"? Troche dołożyłem i zamiast oryginalnych 15-tek kupiłem większe. :mrgreen:A te felunie to 16"??
A co do radia to nie zabardzo pasuje do środka, bo po pierwsze nie jest ciemne, a po drugie kolor podświetlenia ma niebieski i troche to koliduje z czeronym fabrycznym podświetleniem Audi. Ale radio miałem wcześniej, a pozatym nie można mieć wszystkiego.Ładne tapczany i niezłe radyjko, fajne szare wnętrze lubie takie.
Ps. Ciesze się, że Wam sie również podoba moja "ukochana". :lol:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Nie ma biedy, nie jest aż tak jasne i nieźle współgra z wnętrzem (no chyba że na żywca jest jaśniejsze ) a co do niebieskiego podświetlenia to sie z tobą zgodze, ale co tammorzin pisze:A co do radia to nie zabardzo pasuje do środka, bo po pierwsze nie jest ciemne, a po drugie kolor podświetlenia ma niebieski