[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
witam Panowie :mrgreen: dziś dotarłem o 10 na śląsk :mrgreen: (wyjechałem z domu o 5 rano) i muszę powiedzieć że moja audiczka ma zmodzone coś z koputrem :lol: :lol: na autostradzie nie dała mi rady A4 w tdi-ku a 80 sedan została daleko w tyle :lol: :lol: i jest niemożliwą rzeczą żeby 1Z na serii tak wymiatał pozdrówka :lol:
no jeszcze nie ma takiego lusterka bo nie miałem czasu :cry: ale tak się składa że też myślęnad sprzedarzą felg :cry:Bastek pisze:kamilek89, ty się nie chwal że szybko jechałeś, tylko lepiej powiedz czy na brockach już jest lustro tak jak u Dominika? Bo jak nie, to jak zajadę na tego shela, to... to zobaczysz :mrgreen:
A Domi jakie teraz felgi zakupiłeś??
MAJ 2010
Dziś zakupiłem kompletne zwieszenie do mojego avanta -60/-40mm z tego co wyczytałem to Weitec :mrgreen: plus zapożyczone sprężyny od Niki20 dla porównanie które najniższe :mrgreen: :mrgreen: Dzięki Niki
jutro mam wolne więc będzie montaż :lol:
tylko mam problem bo nie mogę nigdzie dostać pierścieni centrujących 57,1/63,3 :mrgreen:
Dziś zakupiłem kompletne zwieszenie do mojego avanta -60/-40mm z tego co wyczytałem to Weitec :mrgreen: plus zapożyczone sprężyny od Niki20 dla porównanie które najniższe :mrgreen: :mrgreen: Dzięki Niki
jutro mam wolne więc będzie montaż :lol:
tylko mam problem bo nie mogę nigdzie dostać pierścieni centrujących 57,1/63,3 :mrgreen: