coupe b2
no nie będę malował lamp i blendy sprejem :!: jestem przeciwnikiem malowania lamp, jak ciemne to seryjnie np. frankani do tego modelu... no a tłumik to nie żeby mi się specjalnie podobał, wsadził bym tam coś zgrabniejszego ale "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2010, 20:33 przez kusiu_87, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
skoro piszesz ze kupiles auto w takim stanie to na dzis mozna powiedziec tylko tyle ze poprzedni wiasciciel najwyrazniej nie byl zdecydowany co do stylu w jakim chce to auto zrobic - pozostaje miec nadzieje ze Ty znajdziesz swoj i konsekwentnie go zrealizujesz.
mnie osobiscie tylne lampy nie przeszkadzaja ale tlumik a`la DTM bym jednakowoz wywalil na rzecz seryjnego bo z tym moturem to troche przerost formy nad trescia :mrgreen:
wrzucaj wiecej wiekszych fot, powodzenia i wytrwalosci Ci zycze <ok>
mnie osobiscie tylne lampy nie przeszkadzaja ale tlumik a`la DTM bym jednakowoz wywalil na rzecz seryjnego bo z tym moturem to troche przerost formy nad trescia :mrgreen:
wrzucaj wiecej wiekszych fot, powodzenia i wytrwalosci Ci zycze <ok>
więc tak, może na zdjęciu tego nie widać ale w zderzaku jest wycięty kawałek żeby się aktualny tłumik jakoś wpasował (mody poprzedniego właściciela) i nie prawda że jest to przerost formy nad treścią bo nawet fajnie "pyrka" (od kolektora do poprzecznego tłumika na końcu mam przelot, a widoczny tłumik jest wytrzepany ) a w spojlerze rzeczywiście jest trzecie światło stopu które nie działa i które też zostało zamontowane przez poprzedniego właściciela, nie bardzo mogę coś z tym zrobić bo zostanie otwór po tej lampce, jedyne co mogę to pilnować żeby ona nie wypadła i jakoś w miarę wyglądała lub po prostu zmienić spojler....
A podasz mi ET tych felg na tyle :?: Rozumiem że to Borbety 9J/15, a jaka opona jest na nich :-> można fotke jak bardzo wystają poza obrys :mrgreen:
Z zewnątrz to ona jest ładna, razi tłumik i trochę za mały rant na przedniej feldze, ale reszta OK Wnętrze średnie, wolałbym serie z jakiejś ''na części'' ...
Z zewnątrz to ona jest ładna, razi tłumik i trochę za mały rant na przedniej feldze, ale reszta OK Wnętrze średnie, wolałbym serie z jakiejś ''na części'' ...
Hmm... to wnętrze to można w razie "W" łatwo sciągnąć? Ten kolor niebieski jakoś nie przemawia, ale chociaż masz już wnętrze odświeżone. Dobrze, że dodałeś że masz już czarne Frankani, bo jak sam dużo wcześniej napisałeś nie jesteś zwolennikiem malowania lamp (a to też uczyniłeś z tymi na foto :roll: ). Tłumik na plus (chociaż nie duży ale na pewno lepszy jest od tego starego), lampy jak bedą ORI Frankanii również dodadzą moim zdaniem uroku i nie zapomnij o ORI blendzie Frankani żeby juz pupa była kompletna.kusiu_87 pisze:kilka zmian, wnętrze, tłumik (nierdzewka), lampy (narazie poleciałem sprayem ale mam juz na stanie 2 lampy frankani)
Jezeli chodzi o mój gust to wyrzucil bym 3-cie światło stop-u i zakupił nieskrzywdzony spojler, zmieniłbym kierę (np. Sport lub takie jak w Cabrio przed FL/ew.S2), mieszekz gałką na ORI i pomyślał o zasklepieniu dziury w tylnym zderzaku po haku <ok> . Tyle ode mnie... Czekamy na dalszy rozwój modernizacji przy Coupejce.
Pozdrawiam.