B3 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
kolego nie wiem..musze zerknąc na plakietke w bagażniku..Bartek90 pisze:Dobra beta. Czy to jest kolor LY4Z?
Wczoraj kupiłem sobie głosniki BLAUPUNKTA i założyłem na przód jutro musze kupic przewody i bede prowadził jeszcze jeden zestaw głosników,do tego bede musiał odciac starą kostke co jest i założyc nową chyba ze dogrzebie sie do przewodów,a to nie jest prosta sprawa
No i mała rzecz ktora cieszy zapalniczka w pustą dziure :mrgreen:
No i jak narazie wiecej planów chyba nie mam xD
No i oczywiście za długo było dobrze..Wczoraj poszedłem założyć diody w bagażniku,wszystko ładnie pięknie..
Wszystko świeciło jak należy,no ale niestety po zamknięciu klapy nadal świeciły.Więc postanowiłem zdjąć całkowicie..zaizolowałem kable i poszedłem ją odpalić przy uruchamianiu silnika piknął centralny i odpaliła.. Po godzinie poszedłem znowu i klapa :cry: silnik się nie uruchamiał tylko centralny pikał..Kompletnie nie wiedziałem co się stało.. zwarcie :?: niby nie bo prawdopodobnie przy zapaleniu świateł itp. była by choinka a tak się nie stało.. Więc wyszedłem i zgasiłem niunie.. Dziś ma do mnie przyjechać znajomy mechanik i zobaczymy co się dzieje..mam nadzieje ze to nic poważnego i uda nam się zdziałać.. Jeśli coś poważnego to mi staży chyba nogi z dupy wyrwą.. <osohozi>
Wszystko świeciło jak należy,no ale niestety po zamknięciu klapy nadal świeciły.Więc postanowiłem zdjąć całkowicie..zaizolowałem kable i poszedłem ją odpalić przy uruchamianiu silnika piknął centralny i odpaliła.. Po godzinie poszedłem znowu i klapa :cry: silnik się nie uruchamiał tylko centralny pikał..Kompletnie nie wiedziałem co się stało.. zwarcie :?: niby nie bo prawdopodobnie przy zapaleniu świateł itp. była by choinka a tak się nie stało.. Więc wyszedłem i zgasiłem niunie.. Dziś ma do mnie przyjechać znajomy mechanik i zobaczymy co się dzieje..mam nadzieje ze to nic poważnego i uda nam się zdziałać.. Jeśli coś poważnego to mi staży chyba nogi z dupy wyrwą.. <osohozi>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
co za różnica czyje to auto.
punkt dla Ciebie że działasz a nie tylko ględzisz jak co nie którzy z tatusiowymi samochodami. posprawdzałeś wszystkie bezpieczniki? popatrz na przewody gdzie modziłeś czy wszytsko jest zaizolowane dokłądnie.
Jak czytam posty co po niektórych to śmiech mnie bierze, samochód to jest wasza kobieta czy co co założe sie że do własnych kobiet sie tak nie zwracacie jak do samochodu hehe
punkt dla Ciebie że działasz a nie tylko ględzisz jak co nie którzy z tatusiowymi samochodami. posprawdzałeś wszystkie bezpieczniki? popatrz na przewody gdzie modziłeś czy wszytsko jest zaizolowane dokłądnie.
Jak czytam posty co po niektórych to śmiech mnie bierze, samochód to jest wasza kobieta czy co co założe sie że do własnych kobiet sie tak nie zwracacie jak do samochodu hehe
-
- Forum Audi 80
I tu się kolego z tobą zgodzę. Co kogo obchodzi czy auto jest mamy, dziadka, wujka czy księdza z naszej parafi :lol: Ważne aby tamta osoba wyraziła zgodę na jego zaprezentowania i tylekyjo pisze:co za różnica czyje to auto.
Tyle OT
Autko spoko, z tym alarmem to możesz jeszcze spróbować odłączyć aku na jakiś czas, może ustawienia w alarmie się zresetują czy coś. Muszisz szukać