[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
tak to jest sport springi i sport amor o skróconym skoku i miało być -40 ale mur beton to jest -60 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Lucazzz pisze:Łoooo, ładnie siadło.... :shock: jutro wrzuce fotke na mojej 195/65/15, bo mi sie jedna felga skrzywiła , i trzeba ja przeprostowac... ale tak nisko to nie mam... tu jest amor= spring -40??
Domi siadło nieźle no nie :mrgreen: doszliśmy z Metalem do wniosku żeby założyć na tył te zielone co lezą u Ciebie i zobaczyć jak wtedy siądzie a przód zostawić te -40 jak jest teraz :lol: :lol:Niki20 pisze:Osz kurde Kamil to żeś poleciał. :lol: Zostaw tak jak jest, przód daj niżej. Tylko pamiętaj zakładaj to na lawecie bo nie wjedziesz a tak to autko na zloty będzie latać na lawecie. <ok> :mrgreen:
a przed Dynówką założyć te niskie i mogę startować do konkursu :mrgreen: :mrgreen:
Hej Panowie :lol: wczoraj po powrocie z pracy postanowiłem wrzucić na przód brocki i powiem że jak dla mnie efekt jest świetny :lol: :lol: przód jest puszczony w dół -40mm i dość łądnie to się skomponowało :lol: :lol: a najlepsze jest to żę u mnie nie wystają tak felgi jak u kolegów :mrgreen: :mrgreen: coś mi te moje błotniki nie pasują
i jak ??
z tyłu zostały zimówki bo jedną oponę na feldzę mam wybuloną ale jutro jadę na zakup opon :lol: co chodzi o zawias to do tyłu będzie chyba opona o wyższym profilu i seria ale jeszcze spróbuje założyć inne springi od kolegi Metala :mrgreen: :mrgreen:
i jak ??
z tyłu zostały zimówki bo jedną oponę na feldzę mam wybuloną ale jutro jadę na zakup opon :lol: co chodzi o zawias to do tyłu będzie chyba opona o wyższym profilu i seria ale jeszcze spróbuje założyć inne springi od kolegi Metala :mrgreen: :mrgreen:
Lucazzz pisze:u mnie na -40 i 195/65/15 wyglada tak <ok> [url=http://images47.fotosik.pl/291/310730a6a8c04cd8m.jpg]Obrazek[/URL]
przyjacielu u mnie tak wygląda seria którą mam teraz :mrgreen: :mrgreen: a te zdjęcia co mam po założeniu zawiechy to chcę dodać że miałem full zbiornik diesla :mrgreen: no ale i tak to wszystko za nisko siadło :-o więc to chyba -60mm albo lepiej :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki za komentarze i wskazówki Panowie :mrgreen: w dół na pewno nie pójdzie niżej co najwyżej wyższa opona bo teraz jest 40 dziś trochę pojeździłem i obleciałem Krosno i musze powiedzieć ze na tych szerokich oponach strasznie przód mi lata po całej drodze na koleinach co mnie niesamowicie wkurza a wręcz można zaliczyć pobocze więc nie wiem czy czasem pracę w modach nie pójdą w innA stronę :lol:
doradźcie coś jeszcze
doradźcie coś jeszcze