Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z przodu mam ori korbowe podnośniki sprzęgnięte z silnikami chyba z A4, albo A6, ojciec to rezał, natomiast z tyłu jakieś uniwersalne siedzą. Wyłącznik termiczny to zabezpieczenie przed zjaraniem silników w razie przyblokowania któregoś W wcześniejszych moich postach są linki do filmów na yt, jeden pokazuje szyber w akcji, drugi pokazuje mechanizm szyb z przodu :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zabrałem się w niedziele za podsufitkę w swoim Audi, chciałem ją wyprać i podkleić, jednak tkanina jest już "zeszmacona" i moim zdaniem na niewiele się nadaje, ponadto przy demontażu tej części podsufitki która osłania szyber podarła mi się na niej tkanina i teraz muszę obić to od nowa :evil:
Myśle nad czarną podsufitką, ale nie wiem, czy to nie wyjdzie zbyt ponuro, może ktoś mi doradzi, czy zdecydować sie jednak na czarną podsufitkę, czy zostać przy jakimś jasnym kolorze ?
Myśle nad czarną podsufitką, ale nie wiem, czy to nie wyjdzie zbyt ponuro, może ktoś mi doradzi, czy zdecydować sie jednak na czarną podsufitkę, czy zostać przy jakimś jasnym kolorze ?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Będę w weekend obijać swoją podsufitkę nowym materiałem w jasnoszarym kolorze
Ma ktoś jakiś sposób na uniknięcie zasyfienia podsufitki szyberdachu po jednym jego odsunięciu ?
P.S. Pytałem już w innym temacie, ale zapytam i tutaj. Wie ktoś może dlaczego przy skręcaniu na postoju pod koniec skrętu strzela mi pompa od wspomagania, a czasem nawet się zatrzymuje ?
Strasznie mnie to denerwuje i chciałbym pozbyć się tej usterki :evil:
Ma ktoś jakiś sposób na uniknięcie zasyfienia podsufitki szyberdachu po jednym jego odsunięciu ?
P.S. Pytałem już w innym temacie, ale zapytam i tutaj. Wie ktoś może dlaczego przy skręcaniu na postoju pod koniec skrętu strzela mi pompa od wspomagania, a czasem nawet się zatrzymuje ?
Strasznie mnie to denerwuje i chciałbym pozbyć się tej usterki :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś na pokładzie zawitała odnowiona podsufitka, oraz oświetlenie na nogi tył
Podsufitka została oklejona szarym materiałem, natomiast w oświetleniu tradycyjnie już zastosowałem zimnobiałe diody Super Flux, z tyłu po 4 na stronę, z przodu w wyrezanych wcześniej lampkach zmieniłem ciepłobiałe zwykłe LED na 12x zimnobiałe Super Flux 8-)
Postaram się też niedługo dokompletować rączki od B4 z podświetleniem, tak więc to jeszcze nie jest koniec walki z ciemnością <zly>
Podsufitka została oklejona szarym materiałem, natomiast w oświetleniu tradycyjnie już zastosowałem zimnobiałe diody Super Flux, z tyłu po 4 na stronę, z przodu w wyrezanych wcześniej lampkach zmieniłem ciepłobiałe zwykłe LED na 12x zimnobiałe Super Flux 8-)
Postaram się też niedługo dokompletować rączki od B4 z podświetleniem, tak więc to jeszcze nie jest koniec walki z ciemnością <zly>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Paweł, a czy te diody nie biją w nocy po oczach? zwłaszcza chodzi o pasażerów siedzących z tyłu, bo to w ich stronę najbardziej świeci to wszystko.
Ciekawy jestem też jak w dzień wyglądają elementy tego podświetlania z tyłu. Wyrzezałeś do tego jakieś oprawki?
Ps.
poza tym w końcu wytrzepałeś dywaniki :lol:
Ciekawy jestem też jak w dzień wyglądają elementy tego podświetlania z tyłu. Wyrzezałeś do tego jakieś oprawki?
Ps.
poza tym w końcu wytrzepałeś dywaniki :lol:
Ostatnio zmieniony 24 maja 2010, 15:07 przez grze, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: